Koen Warnaar (groen shirt) in actie op archiefbeeld voor Fortissimo.
Koen Warnaar (groen shirt) in actie op archiefbeeld voor Fortissimo. Theo Beumer

Harskamp shopt bij Fortissimo en haalt talentvolle doelman

12 januari 2022 om 09:00 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp heeft snel toegeslagen op de transfermarkt. Fortissimo-doelman Koen Warnaar komt in het nieuwe seizoen de selectie versterken.

Eip Janssen

,,Koen is in mijn ogen een talentvolle keeper in deze regio. Hij is sterk in een 1-op-1-situatie en ook nog een meevoetballende keeper”, licht Harskamp trainer Collin Oosterholt toe. De Harskamp trainer en de nieuwe doelman werkten al eerder samen bij collega vierdeklasser Fortissimo. ,,Hij is nog jong en de laatste drie jaar een vaste waarde bij Fortissimo. Dit seizoen is hij niet bespaard gebleven voor een blessure. Maar hij doet er alles aan om fit te zijn bij de overkomst naar ons.”

Koen Warnaar heeft uitgesproken volgend seizoen graag een bijdrage te willen leveren aan de ambities die Harskamp heeft. ,,Een volgende stap in zijn ontwikkeling. Hij mag de strijd aangaan met Guido de Geit. Beide goede keepers die elkaar zeker zullen versterken. Zij moeten het mij zo moeilijk mogelijk maken een goede keuze te doen. Uiteindelijk wordt de club en het eerste team daar zeker niet slechter van”, lacht de Harskamp-trainer tot besluit.

Harskamp staat in de vierde klasse C, waarin de concurrentie sterk is, op een mooie vierde plaats. De doelstelling voor dit lopende seizoen 2021/2022 een goede plek in het linker rijtje wordt tot op dit moment zeker waargemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie