Collin Oosterholt, links) heeft zijn plekje bij Harskamp gevonden.
Collin Oosterholt, links) heeft zijn plekje bij Harskamp gevonden. Theo Beumer

Harskamp beloont trainer Collin Oosterholt met contractverlenging

18 november 2021 om 23:12 Voetbal

HARSKAMP Collin Oosterholt is ook komend seizoen 2022/2023 trainer van Harskamp.

door Eip Janssen

De jonge dit seizoen voor het eerst op eigen benen staande trainer uit Ede heeft bij de voetbalclub uit Harskamp overeenstemming bereikt zijn huidige overeenkomst met een jaar te verlengen.

,,We zijn tevreden over het functioneren van Collin Oosterholt bij Harskamp. Die geluiden horen we ook vanuit de spelersgroep. En wat niet onbelangrijk is ook onze supporters komen weer graag kijken. Al die ingrediënten waren voor ons voldoende reden met hem in gesprek te gaan. Gelukkig bleek ook Oosterholt tevreden met Harskamp. Waarom dan wachten”, opent bestuurslid technische zaken Escher van Norel. Collin Oosterholt zwaait sinds de zomer van 2021 de scepter bij de vierdeklasser. Hij kwam over van het Edese Fortissimo. Daar was hij assistent-trainer en eerder ook trainer bij de jeugd en het tweede elftal van DTS Ede.

,,Ik heb bij Harskamp dat gevonden wat me werd voorgespiegeld. Een fijne, gezellige club waar het goed werken is”, reageert Collin Oosterholt op zijn contractverlenging. ,,Het eerste deel van dit seizoen is gelopen zoals we gehoopt hadden. Een goede voorbereiding, aardige bekerwedstrijden en in de competitie een zesde plaats. Deze vierde klasse is gewoon heel erg sterk. Maar ik denk dat deze gretige groep zeker bij de eerste vier clubs mee kan draaien. Het was dit seizoen bouwen aan een team, met wel behoud van de Harskamps identiteit. Volgend seizoen bouwen we voort, maar ik verwacht zelf minder rigoureus als dit seizoen. De gesprekken met de spelers worden door de technische commissie gestart. Ik heb nog geen signalen dat er veel mutaties gaan plaatsvinden. Maar dat weet je in de voetballerij pas zeker als de overschrijvingstermijn voorbij is”, lacht Oosterholt.

,,Wij wilden graag op korte termijn zaken doen. Als je weet dat de trainer blijft is het praten met spelers gewoon gemakkelijker”, vult Van Norel aan. ,,Dat is ook mijn mening. Ik ben niet alleen een trainer die naar het eerste elftal kijkt. De hele vereniging heeft mijn belangstelling. Ik denk dat in O15 echt goede spelers zitten. Die doen dit seizoen de nodige ervaring op. Een jaar of twee overbruggen en dan de revenuen plukken”, oordeelt Collin Oosterholt.

Harskamp komt zaterdag in actie tegen WZC Wapenveld. Een ploeg die zes verliespunten minder telt. ,,Een belangrijk ijkmoment. Winst tegen een directe concurrent telt dubbel. Maar daar hangt het wel of niet verlengen van het contract niet meer vanaf”, besluit het duo.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie