De doelpuntenmakers in Vierhouten.
De doelpuntenmakers in Vierhouten. Theo Beumer

Magere maar dik verdiende zege Harskamp bij Vierhouten’82

6 november 2021 om 18:36 Voetbal

HARSKAMP ,,Vierhouten’82 heeft er vanaf de eerste minuut alles aangedaan de score laag te houden. De 0-2 zege van mijn ploeg was een matige afspiegeling van het krachtsverschil”, opende Harskamp trainer Collin Oosterholt.

door Eip Janssen

Oosterholt had zijn team wat aangepast na de eerdere nederlaag tegen koploper Heerde. ,,Dat had onder meer te maken met het feit dat Aldo van Norel na zijn schorsing terug was. Ook feit dat Talib Azerkan, die later wel inviel, wat minder op de training aanwezig was geweest. Ik heb een fitte selectie zodat spelers als Tom Hol en Marco Morren ook een kans verdienden. Zonder Vierhouten’82 vooraf te willen onderschatten heb ik ingecalculeerd dat dit kon.” De Harskamp trainer zag zijn ploeg gedurende de gehele wedstrijd domineren. Maar het vizier was niet goed afgesteld. ,,De kansen werden wel gecreëerd maar niet benut. Dat rendement moet echt omhoog. Je maakt het jezelf als ploeg gewoon te moeilijk”, oordeelde Collin Oosterholt.

In de slotfase zorgden Talib Azerkan en Donovan Rijlaarsdam voor de bevrijdende 0-2. ,,De scheidsrechter trok heel veel tijd bij wegens tijdrekken van de thuisclub. In die periode genoeg kansen de score hoger te laten worden. Dat lukte niet maar wat nu telt zijn de drie punten. De stand is door de vele afgelastingen in onze klasse wat vertekent. Maar we doen we”, sluit de Harskamptrainer gedecideerd af. Harskamp staat in de vierde klasse op de zesde plaats met 13 punten uit zeven wedstrijden. EFC ’58 is koploper (7-16) met drie verliespunten minder. Dan volgen Heerde en WZC Wapenveld met 5-13. Ook De Veluwse Boys en SEH (6-13) tellen nog mee.

Op zaterdag 20 november speelt Harskamp op sportpark ’t Meuleveld de topper tegen directe concurrent WZC Wapenveld.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie