Afbeelding
Familie Doornink

Opnieuw DTS Ede talent naar een betaald voetbal organisatie

1 februari 2022 om 17:15 Voetbal

EDE Nadat onlangs bekend werd dat Mehdi El Yaakoubi naar Ajax vertrekt, gaat opnieuw een speler uit de DTS Ede opleiding bij een betaald voetbal organisatie spelen. Cas Doornink verkast naar NEC Nijmegen.

De 8-jarige Cas Doornink zette zijn eerste stapjes op het voetbalveld bij DTS Ede en viel al snel op. Zijn snelheid, kracht, schot en drive waren bovengemiddeld. Bij de F-league behoorde hij al snel tot de beste spelers. Door zijn talent kwam hij al spoedig in aanmerking voor een plek bij een van de JO8 teams. Het was daarom geen verrassing dat hij maar een half jaar bij de F-league bleef en aan kon sluiten bij het talenten team van de JO8. Als jonkie tussen de oudere spelers blonk hij ook daar uit.

Na anderhalf jaar veel goals te hebben gemaakt bij de JO8-5 en JO8-1 kwam begin dit seizoen de bevestiging. Cas Doornink een uitnodiging van Vitesse en NEC. Na een drukke periode waarbij wekelijks bij Vitesse, NEC en DTS Ede werd getraind is de kogel door de kerk. Cas heeft zijn handtekening gezet bij NEC Nijmegen en zal volgend seizoen aansluiten bij de JO10-1. 

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie