Wouter Engelen
Wouter Engelen Theo Beumer

Terechte nederlaag Ede/Victoria

19 maart 2022 om 18:11 Voetbal

EDE ,,Een terechte nederlaag’’, oordeelde Danny Suitela over het 0-3 verlies tegen nummer twee Lienden.

,,De eerste dertig minuten speelden wij redelijk’’, vond de Ede/Victoria trainer. ,,Wij gaven weinig weg. Daarna zag je dat de linies niet meer goed aansloten. De ruimtes werden groter. Net voor de rust werd het uit de omschakeling 0-1.’’ Jesper van Lavieren was de schutter.

,,Zonde was het wel dat vrij snel in de tweede helft de 0-2 viel (Jos van Kalkeren). Dan is het eigenlijk al klaar. Via Wouter Engelen en Geoffrey van de Kamp kregen wij nog wel kansen. Maar een gelijkspel zou echt gestolen zijn geweest. Een kwartier voor tijd werd het 0-3. (Colin Houth).’’

,,Net als eerder tegen WAVV, een min of meer ingecalculeerde nederlaag. Nu ontmoeten wij weer ploegen, waar we meer kans tegen hebben. Iliass el Aarrass en Robert Ambroziak zijn teruggekeerd, na te zijn gestopt. En hoewel we nog wel gemixt elftal hadden, worden we wel completer’’, weet Danny Suitela.

Ede/Victoria, met vijftien punten uit dertien duels middenmoter, gaat zaterdag op bezoek bij nummer elf SDOO.