Afbeelding
Theo Beumer

Ede/Victoria verliest ook met Rudy Möller op doel

9 april 2022 om 17:47 Voetbal

EDE Ede/Victoria is met een slechte serie bezig. Voor de vijfde keer op rij werd verloren. In Opheusden was DFS met 5-0 te sterk.

,,Het was beter dan vorige week tegen GVC’’, begon Danny Suitela zijn terugblik. ,,Zeker de inzet was naar behoren. En er werd naar de goede kleur gespeeld. Wij hadden er voor gekozen om koppeltjes te vormen. Iedereen was verantwoordelijk voor zijn eigen man. Door twee individuele fouten stonden wij bij rust met 2-0 achter.’’ Otto van Setten wist twee keer te profiteren.

De trainer van Ede/Victoria had zijn doelman Adem Durmus al moeten wisselen. ,,Adem had last van zijn hamstring. Kon daardoor moeilijk van de grond komen. Rudy Möller, die inmiddels al een paar wedstrijden bij ons in de spits heeft gespeeld, ging keepen. Hij deed het helemaal niet verkeerd en verrichte een aantal goede reddingen. Maar omdat wij een aantal keer niet goed stonden, kregen wij nog drie doelpunten om de oren. En verlies je met 5-0.’’ Ruben Boot 2x en Thijs van de Brand tekenden voor de treffers van de thuisploeg.

Komende week komt koploper WAVV op bezoek. ,,Dat is ook geen tegenstander om het tij te keren. Wij zijn nu terug gezakt naar plaats tien. Het is vooral zaak het seizoen goed af te maken.’’ ,,En er plezier in te houden’, voegt de meeluisterende assistent trainer Dick Hoefakker toe.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie