Anass el Hassnaoui vond het doel weer.
Anass el Hassnaoui vond het doel weer. Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Fortissimo tevreden met gelijkspel tegen GVC (Wageningen)

10 mei 2022 om 23:49 Voetbal Van Gent Finaleweken 2022

EDE ,,GVC is een veel sterkere ploeg dan eerder dit seizoen. Ik ben met de 1-1 stand, zeker gezien de pijntjes waarmee onze selectie te kampen heeft, toch tevreden”, steekt Fortissimo trainer Paul Bremer van wal.

In de eerste helft wisten beide ploegen niet of nauwelijks een kans te creëren. ,,Ik zou meer willen spreken van een kleine mogelijkheid”, was Bremer duidelijk.

In de tweede helft duurde het tot de slotfase alvorens de wedstrijd met goals werd voorzien. ,,GVC nam via Giulio Mornati een minuut of zeven een 0-1 voorsprong. Maar binnen twee minuten verzilverde Anass el Hassnaoui, een vrije trap van een meter of achttien, de 1-1. Gelukkig komende zaterdag vrij en dan volgt de belangrijke wedstrijd tegen Lienden. De tweede plaats achter WAVV willen we graag hebben. Dat betekent in de P/D competitie een ronde minder spelen. Dit weekeinde benutten voor een teamuitje naar Antwerpen (België). Ik hoop dat daarna zoveel mogelijk spelers weer fit worden voor de beslissende fase in deze competitie”, besluit Paul Bremer.

Fortissimo staat achter WAVV en Lienden nu op de derde plaats. De achterstand op Lienden is virtueel vijf punten. Maar Lienden wacht zaterdag met Kesteren ook geen gemakkelijk duel.