Lars Haalboom (Fortissimo), archieffoto aan de bal, komt volgend seizoen voor Harskamp uit.
Lars Haalboom (Fortissimo), archieffoto aan de bal, komt volgend seizoen voor Harskamp uit. Theo Beumer

Harskamp trekt Edese topscorer Lars Haalboom aan

18 mei 2022 om 07:00 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp heeft Fortissimo-topscorer Lars Haalboom (21) voor volgend seizoen gestrikt.

Eip Janssen

,,Ik heb altijd contact gehouden met Lars Haalboom. Op het moment dat ik hoorde dat hij zijn horizon wilde verleggen, is er met hem gesproken. Uiteindelijk heeft dat geleid tot de toezegging dat Lars volgend seizoen de aanval van Harskamp kot versterken. Hij heeft altijd gezegd, na onze periode bij DTS Ede en Fortissimo nog een keer met mij te willen samenwerken. Daarnaast kiest hij voor perspectief. Lars is ervan overtuigd dat Harskamp een rol van betekenis zal spelen in de klasse waarin het uitkomt. Ik ben heel blij met zijn komst”, laat Harskamp-trainer Collin Oosterholt weten.

Lars Haalboom, met Fortissimo in de race om nacompetitievoetbal te halen heeft gisteravond (dinsdag, red.) zijn huidige club over de overstap ingelicht. De nu nog Fortissimo speler is Edes clubtopscoorder met op dit moment 28 doelpunten op zijn naam. ,,Eerder hadden al Mike Peters (Scherpenzeel), Frank Hol (DTS Ede) en keeper Koen Warnaar (Fortissimo) hun komst naar Harskamp toegezegd. Het zijn stuk voor stuk zeer welkome versterkingen van de selectie. Voor zover mij nu bekend vertrekt van de huidige basis niemand. Dat wordt een ‘managementklus’ komend seizoen. Maar ik zie daarin alleen maar voordelen of te wel een ‘weelde probleem’, lacht Oosterholt.

REACTIE ,,Ik heb drie geweldige jaren gehad bij Fortissimo. Veel geleerd, maar mijn gevoel zij me dat dit voor mij het moment was om verder te kijken”, oordeelt Lars Haalboom. 

Lars Haalboom stelt verder in het verleden altijd prettig met de Harskamp trainer (Collin Oosterholt, red.) te hebben samengewerkt. ,,Toen ik hoorde van de ambities die Harskamp heeft en de namen zag van de spelers die de club gaan versterken wilde ik graag met het Harskamp-bestuur praten. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot mijn overstap. Het was best een moeilijke keuze maar ik heb er goed over nagedacht en mijn gevoel gevolgd”, besluit Lars Haalboom. 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie