Anass el Hassnaoui scoorde voor Fortissimo uit een strafschop.
Anass el Hassnaoui scoorde voor Fortissimo uit een strafschop. Guido de Boer

Fortissimo droogt competitiegenoot Redichem af

3 september 2022 om 18:49 Voetbal

EDE Fortissimo dat een wisselvallige voorbereiding in de benen heeft liet in Heelsum competitiegenoot Redichem volstrekt kansloos. Met een 0-7 zege keerde Fortissimo huiswaarts.

,,Je kunt er een diepgaande analyse van maken. Ik denk dat de dubbele cijfers ook haalbaar waren geweest. Mijn ploeg, zeker nog niet in de vorm die nodig is om in de competitie uit te blinken, kende weinig moeite met Redichem”, oordeelde Fortissimotrainer Paul Bremer.

Hij zag in de eerste helft Anass el Hassnaoui (archieffoto) een strafschop benutten. Damian Wouters en Dani Tanalepy bepaalden de ruststand op 0-3. ,,Er is geen kans weg gegeven. In de tweede helft werden we iets slordiger. Maar de warmte en het scoreverloop waren daar mede debet aan.”

De Fortissimotrainer noteerde dat Dani Tanalepy, Anouar Haouat 2x en Marwan Boukatan de eindscore op 0-7 bepaalden. ,,De weg richting de eerste competitiewedstrijd tegen Harskamp is ingezet. Langzaam maar zeker wordt per wedstrijd meer de puntjes op de bekende ‘i’ gezet. Zaterdag komt oud-competitiegenoot Lienden op bezoek. Zij verloren het eerste bekerduel met 1-3 van DFS. Een driepunter zou helpen richting de knock-outfase met als grootste concurrent DFS uit Opheusden”, keek Fortissimo trainer Paul Bremer vast vooruit.

Zaterdag begint de wedstrijd Fortissimo – Lienden op verzoek van de bezoekers al om 13.30 uur.