Christoph Willemsen wint broederstrijd bij DTS tegen Lunteren

15 sep, 23:30 Voetbal @theobeumer
Afbeelding

EDE Samen waren de broers Christoph en Kasper Willemsen naar DTS Ede tegen Lunteren gereden. In het veld kwamen de verdedigende middenvelder van DTS (Christoph) en de rechtsback van Lunteren (Kasper) elkaar in de beker ontmoeting weinig tegen. Na afloop was er een innige omhelzing en de constatering dat Christoph met DTS de meest gelukkige was geweest met de 3-2 zege. ,,Kasper moet nu terugrijden, waardoor ik een lekker biertje kan drinken’’, lachte de oudste (27) van de twee.

Wim van Kessel

Bekerwedstrijden worden vaak gezien als veredelde oefenwedstrijden. DTS Ede was eigenlijk al geplaatst voor de volgende ronde, en voor Lunteren waren er nog theoretische kansen. Bij Lunteren de broertjes Nicky en Jacy Groeneveld alsmede Kasper Willemsen die uit de DTS opleiding komen. Ook Lunteren trainer Martin Speelziek heeft een..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek Vergrijzing heeft grote gevolgen voor Edese samenleving
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Echtpaar Ten Klooster-Kronenberg 70 jaar getrouwd: ‘Ik was met één blik verkocht’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren ‘Wolven in park Hoge Veluwe komen heel dichtbij’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Noodfonds voor inwoners die in financiële problemen komen
PREMIUM
Afbeelding
Waterpolo Verstoppen kan niet meer: mannen Polar Bears willen landstitel
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu ‘Herontwikkeling Horapark desastreus voor flora en fauna’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.