Evert Bouw viel geblesseerd uit. Hoe lang is nog onduidelijk.
Evert Bouw viel geblesseerd uit. Hoe lang is nog onduidelijk. Theo Beumer

SDS ’55 werkt keihard maar verspeelt twee punten

24 september 2022 om 19:26 Voetbal

WEKEROM ,,Het 1-1 gelijkspel bij mijn oude club VV Barneveld is jammer. Maar anderzijds moet ik vaststellen dat geen enkele speler heeft verzaakt. En de 1-1 in de slotfase echt uit het vuur is gesleept”, opende SDS ’55 trainer Gerwin Dekker.

De SDS ’55 trainer moest al snel een grote tegenslag noteren. ,,In een ongelukkig verlopen duel, waarbij de tegenstander geen enkele blaam trof, viel Evert Bouw (archieffoto) geblesseerd uit met een knieblessure. Ik weet hoeveel hij eraan heeft gedaan weer terug te komen. Je gunt het geen enkele speler maar hem (Evert Bouw, red.) zeker niet.”

Gerwin Dekker zag ook nog dat de thuisclub een 1-0 voorsprong nam. Een verdwaald schot zeilde over de overigens gewoon goed keepende Michael Mulder in het doel. ,,Het was op het natuurgras gewoon lastig voetballen. Beide ploegen hadden daar moeite mee. SDS ’55 kreeg wel een paar kansen maar de Barneveldse doelman stond zijn mannetje”, had Dekker gezien.

In de tweede helft ging de jacht op de gelijkmaker verder. ,,De laatste tien minuten ging onze doelman Michael Mulder mee ten aanval. Je speelt alles of niets. Of het nu 2-0 wordt maakt mij niet uit. Het werd niet alles maar wel een deel. In de ultieme slotfase wist Gerben van Donselaar de meer dan verdiende 1-1 te laten aantekenen”, sluit de SDS ’55 trainer af.

Zaterdag komt Harskamp op bezoek. De ‘dorpenderby’ begint om 15.00 uur op sportpark De Beek.