Harskamp blijft aan de lopende band scoren
Harskamp blijft aan de lopende band scoren @theobeumer

Harskamp is klaar voor komende topduels na winst bij GVC

12 november 2022 om 18:40 Voetbal

HARSKAMP ,,Bij GVC Wageningen) een 0-4 zege boeken is een vervolg op een goede reeks”, steekt Harskamp trainer Collin Oosterholt van was.

Eip Janssen

Harskamp dat zelf geen kans achterin weggaf had moeite met het matige veld. ,,Dat kwam goed combinatiespel niet ten goede. Ook het feit dat Harskamp zeker twee strafschoppen had verdiend maar niet kreeg werkte aanvankelijk niet mee. Een handsbal in het strafschopgebied en een overtreding op Donovan Rijlaarsdam werden niet gehonoreerd.” Met nog een minuut of drie te spelen wist Lars Haalboom na slecht wegwerken van de GVC verdediging vanuit de kluts de 0-1 te scoren.

,,Altijd een mooi moment. Het is misschien een cliché maar wel de werkelijkheid. In de rust aangegeven door te gaan”, aldus Harskamp trainer Oosterholt.

Hij zag zijn ploeg in de tweede helft het overwicht houden. Met nog ongeveer een kwartier te spelen was het Frank Hol die een duel met de GVC-doelman in zijn voordeel besliste: 0-2.

,,Daarna volgde een mooie aanval en het was Donovan Rijlaarsdam die de 0-3 liet aantekenen. Onze ‘man of the match’ Rinke Rozema zorgde met een mooi boogballetje vanaf rand strafschopgebied voor de 0-4 eindstand.” Harskamp blijft op een punt achterstand staan van de koplopers Fortissimo en Rood-Wit’58. ,,Ik hecht meer waarde aan het feit dat we vanmiddag ook de ‘nul ‘hielden. Dat is voor een doelman (Koen Warnaar, red.) ook weleens leuk. Met de komende wedstrijden tegen Stroe en Rood-Wit’58 voor de boeg is het zaak deze reeks voort te zetten. Dat zijn wedstrijden waarin de punten als het ware ‘dubbel ‘tellen. Ik heb een grote en fitte selectie, en dus alle vertrouwen in een goed vervolg”, sluit Oosterholt af.

Harskamp staat op de derde plaats met 18 punten uit zeven wedstrijden. Gelijk met Stroe en 1 minder dan Fortissimo en Rood Wit ’58.

Consequenties eerste periode titel zijn hier te lezen.