Volgend seizoen andere gezichten op Bennekomse bank.
Volgend seizoen andere gezichten op Bennekomse bank. Theo Beumer

Armand Mannen nieuwe assistent trainer Bennekom

2 maart 2023 om 16:41 Voetbal

BENNEKOM Armand Mannen wordt met ingang van het nieuwe seizoen assistent trainer bij Bennekom. De 59-jarige Wageninger wordt de opvolger van Jacco Meurs, die hoofdtrainer wordt bij Otterlo. Camiel Jager is komend voetbaljaar de nieuwe hoofdtrainer. 

0=AZU5H5g6pfumEAqMfnTZKlXW-dWt3qQUwgolKlgOKlIHwbONXyRdXHZ7CA3aHwgWqeBqBDOlccrGsgeVmuMu0_6zGGsY5JLbcz8I1VO76isD8tSVvxJ1-zHtmY8iU-wHuzHzHxkuaht6N09IJkO1HjGlhwktO3NZliVIEpQl5QZX82NRVUcD6XEGQ1ZgtB871dU&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank"> Armand Mannen startte zijn loopbaan bij de amateurs van Wageningen, waarna hij als 17-jarige terechtkwam op ‘de Berg’ bij profclub Fc Wageningen. Hij kwam daar in de periode van 1982 tot 1988 uit in de toenmalige eerste divisie. Na deze periode, speelde Mannen vervolgens acht seizoenen Bennekom. 

Mannen trainde na zijn voetbalcarrière onder de O19 van Bennekom en de hoofdmachten van ONA’53, WAVV en TEC Tiel. Vanaf 2019 is hij actief bij BVO De Graafschap. Mannen bekleedt hier de functies van hoofd Jeugdtrainer 016 en hoofd jeugdscouting. Bovendien is hij individuele trainer van het profplan tot 021. Armand Mannen is in het bezit van een UEFA A trainerslicentie. Armand Mannen zal zijn werkzaamheden bij Bennekom doordeweeks uit gaan voeren. Hij zal naast de trainingen van het eerste elftal, ook betrokken worden bij de trainingen en (doordeweekse) wedstrijden van het beloften-team 023.

Viggo Koeleman, dit jaar veelal wisselspeler, vertrekt komend seizoen naar VRC.  

Bron: Facebook vvBennekom 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie