Afbeelding
Theo Beumer

Robert Bosma nieuwe assistent trainer Bennekom

11 maart 2020 om 22:24 Voetbal

BENNEKOM Robert Bosma (43) wordt de nieuwe assistent trainer van Bennekom. Bosma volgt Martin Mol op, die hoofdtrainer van ONA'53 wordt.

Bosma schuift door vanuit de JO17-1 van Bennekom, waarvoor hij nu eindverantwoordelijk is. Hij wordt volgend seizoen assistent van de nieuwe hoofdtrainer Aad van den Berg.

Bosma speelde in de jeugd bij Fortissimo, in de senioren bij Sparta Enschede en eindigde zijn voetbalcarrière op 35-jarige leeftijd bij Bennekom 2. De inwoner van Den Bosch is nadien actief geweest als assistent-trainer bij het tweede elftal (samen met Martin Mol), werkte als interim-trainer/coach bij de J019-1, was succesvol trainer van het Beloftenteam en is nu voor het tweede jaar hoofdtrainer bij de J017-1. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere selectie-elftallen getraind en gecoacht en is in het bezit van een TC-2 diploma.


Robert Bosma zal ook de eindverantwoordelijkheid hebben voor de trainingen en wedstrijden van het Beloftenteam (O23). In de Beloftentrainingen wordt er gericht (en individueel) met de jeugdige talenten gewerkt om ze klaar te stomen voor het tweede en eerste team. Robert Bosma krijgt de kans om door te groeien als trainer.

Bron: www.vvbennekom.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie