Afbeelding
Theo Beumer

Polar Bears weet opnieuw niet te winnen

1 februari 2021 om 09:50 Waterpolo

EDE De tweede speelronde in het bekertoernooi is voor de Edese waterpoloclub Polar Bears uitgelopen op twee nederlagen. In de poulefase, gebruikt om de hoogste afdeling van de sport weer in gang te trekken, verloren zowel de mannen (5-8) als de vrouwen (13-15).

De mannen verloren van ZPC Amersfoort. De ploeg stond na één periode spelen al met 1-4 achterstand en kwam daarna niet meer in de buurt. Coach Ruud van der Horst zag wat twijfel bij z’n spelers. ,,Vooral in aanvallend opzicht. Jammer en onnodig. Zeker omdat het vorige week wel goed was.”

Het is inherent aan het werken met een jonge spelersgroep, weet Van der Horst. Zeker nu de internationals ontbreken die zich voorbereiden op het OKT van komende maand. ,,We hebben vertrouwen in de manier waarop we bezig zijn. Soms heb je een off-day. Helaas was dat zaterdag voor iedereen zo.”

De vrouwen verloren van ZV De Zaan. Het was de tweede nederlaag op rij na de 14-16 van vorige week. Komende zaterdag wacht het derde pouleduel voor de Edese club. Zowel de mannen als de vrouwen spelen in Eindhoven tegen PSV.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie