Melly Hamelink - Idema van Bruidshuis 't Koetsje.
Melly Hamelink - Idema van Bruidshuis 't Koetsje. Huibert van Rossum Photography

'Ook een speciale bruidsjapon voor vrouwen in een rolstoel'

18 maart 2020 om 12:52 Etalage

EDE Bruidshuis 't Koetsje is al jaren het adres voor een prachtige bruidsjapon waar jij in straalt op jouw mooiste dag van het leven. Bij de keuze van een japon bij Melly Hamelink-Idema en haar team begint het bruiloftsfeest eigenlijk al. Maar 't Koetsje heeft meer in huis: Atelier Melly. Hier kun je een volstrekt unieke bruidsjapon laten ontwerpen en maken.

Melly: ,,Onze coupeuses kunnen door hun jarenlange ervaring elke gekleurde of witte japon de perfecte pasvorm geven die de mooiste kanten van je figuur accentueert en waar nodig corrigeert. Daarin gaan we heel ver, omdat we begrijpen dat niet iedereen hetzelfde lijf heeft. Wij bedenken graag praktische oplossingen. Niets is onmogelijk."

JUISTE PASVORM Melly haalt wat voorbeelden aan: ,,Stel een aanstaande bruid heeft een stoma, dan zoeken we toch naar een manier om je jurk veilig en goed te dragen. Of als je kampt met een scheve rug door scoliose, dan zien wij het juist als een uitdaging een passende bruidsjurk te creëren. Laatst was er een klant in een rolstoel bij ons in het atelier. Zij zocht een jurk die aansloot bij haar beperkingen. Omdat wij begrijpen dat een trouwdag voor iedereen uniek is, gaan wij samen met jou aan de slag om een jurk te ontwerpen die zowel mooi als praktisch is. Ook voor iemand in een rolstoel dus. Dan zetten wij net even dat stapje extra."
De ervaren Melly weet als geen ander dat het kiezen van een bruidsjurk een uitdaging is, maar je kunt gerust zijn: dat lukt gewoon, verzekert ze. ,,Ik zit al 30 jaar in dit prachtige vak en weet inmiddels hoe ik jou kan begeleiden in het maken van de juiste keuze. Kom gerust langs, dan bespreken we de mogelijkheden."

Bruidshuis 't Koetsje. Molenstraat 204 in Ede. T: 0318-846767. E: info@bruidshuishetkoetsje.nl I: www.bruidshuishetkoetsje.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie