Afbeelding
Foto: Samira Uddin/BDU

Sinterklaas 2.0 viering bij Media Markt Ede

Nieuws

EDE - Sinterklaas moet met zijn tijd mee en Media Markt maakt dit voor hem mogelijk. Op 5 december vindt er in Media Markt Ede een live chat plaats met de Sint tegelijk met de 28 andere Media Markt vestigingen. Tijdens de chat worden ook de winnaars bekendgemaakt van de kleurplatenactie die loopt tot 4 december aanstaande. Kinderen van 0 tot 99 jaar oud zijn van harte welkom.

De hoofdprijs van de kleurplatenactie is een mooie kids Tablet. De uitreiking wordt natuurlijk geheel in stijl georganiseerd, het wordt een heus sinterklaasfeest. Tekeningen kunnen tot 4 december worden ingeleverd en zijn te vinden op mediamarkt.nl of af te halen in de winkel.

Nog geen idee wat u dit jaar moet schenken? Dit kocht Nederland in 2011.

In 2011 waren vooral dvd's en games populair als sinterklaasgeschenk. In de duurdere categorie vanaf 50 euro ging de iPad2 het meest over de toonbank. Dit was de top 3 van vorig jaar:

In de categorie tot 50 euro:

1. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - dvd

2. Call of Duty Modern Warfare 3 - playstation 3

3. Toppers in concert cd.

In de categorie vanaf 50 euro:

1. iPad2 wi-fi 16GB black

2. iPod Touch 8 gb

3. Sony Playstation 3 160 gb

Tot nu toe blijken voor dit jaar de volgende artikelen in beide categorieën het meest populair:

Call of Duty Modern Warfare 3 - playstation 3

The Amazing Spiderman - dvd

iPad2 wi-fi 16GB black

Sinterklaas nog spannender door kans op winnen Ruimtereis!

Nog steeds maken kopers van een van de 24 speciale actieproducten van Samsung, zoals een Smart TV, koelkast, wasmachine of camera kans op het winnen van de Ruimtereis. Op 22 december worden de eerste twaalf kanshebbers geloot, één per provincie. Op 31 december komt daar een laatste kanshebber bij. De dertien potentiële astronauten gaan rond de jaarwisseling de strijd met elkaar aan om het ticket, de winnaar zal 2 januari bekend zijn.

advertentie