Trekkertrek aan Goorsteeg in Lunteren

Nieuws

LUNTEREN - Aan de Goorsteeg 11a in Lunteren wordt aanstaande vrijdag 17 juli voor de dertiende keer een trekkertrek gehouden. De wedstrijd begint om 16.30 uur en de deelnemers zijn in elf klassen verdeeld. Sport, supersport, standaard, de voorname opa klasse en natuurlijk de damesklasse.

De entree bedraagt 5 euro en voor kinderen onder de twaalf jaar is het gratis. Maar dan moet er wel een volwassen persoon bij zijn. Voor de kinderen is er ook van alles te doen in het voor tractoren afgeschermde kinderhofje. Er zijn trampolines, smincken en een heuse miniquad baan met begeleiding. Dit alles is gratis en de moeders kunnen rustig daar genieten van koffie of een ander drankje.

Harskamper gewond na frontale aanrijding

HARSKAMP - Bij een frontale aanrijding in Kootwijkerbroek is donderdagochtend 9 juli een 18-jarige automobilist uit Harskamp gewond geraakt. De andere betrokkene, een 39-jarige automobilist uit Kootwijkerbroek, kwam met de schrik vrij.

De Harskamper reed omstreeks 05.45 uur over de Essenerweg. In een bocht kwam hij op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen zijn tegenligger, de 39-jarige man, aan. De 18-jarige is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

advertentie