Stroe laat Otterlo geen illusies

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Stroe is ten opzichte van vorig seizoen sterker geworden. Dat seizoen hadden ze al een goede klassering in de derde klasse B. Het zou dus een lastige eerste uitwedstrijd worden", gaf leider Arno Janssen van Otterlo al aan. Stroe bleek in een aardig duel ook de betere: 2-0.

Otterlo had een goed eerste kwartier waarin er kansen waren voor Laurens Foekens en Jeroen Janssen. Na de sterke beginfase was het Stroe dat tot de rust de overhand kreeg in het duel. Waar eerst een vrije trap van de thuisploeg net geen doel trof, was het kort voor rust wel twee keer raak.

Een schot voorlangs (Jan van der Kuilen) werd bij de tweede paal nog net binnengetikt door Henk Groeneveld. Een ogenblik later kopte Mark Adams uit een corner de 2-0 binnen voor Stroe. ,,Na rust was het probleem bij Otterlo dat het stokte bij de laatste bal", gaf leider Janssen aan. Doelman William Liefting van Otterlo lag driemaal in de weg bij kansen voor Jan van der Kuilen. Stroe was tevreden met de zege, Otterlo een illusie armer. Arno Janssen: ,,Dit hadden we ons wel anders voorgesteld. Maar Stroe is een lastige ploeg, dus puntverlies komt niet volkomen onverwacht."