Winter MX-Cup MAC Harskamp

27 december 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De eerste twee wedstrijden om de Winter-MX-Cup moesten door MAC Harskamp wegens de slechte terreinomstandigheden worden afgelast. Drie maal is scheepsrecht. Komende zondag 3 januari 2010 wordt een nieuwe poging gedaan het wintercross seizoen op te starten.

Al vele jaren is het zware zandcircuit Dabbelo het toneel van de Winter MX-cup georganiseerd door de MAC Harskamp. Op het 1500 meter lange circuit gelegen op het ISK terrein Harskamp nabij Hoenderloo hielden diverse toppers de conditie op peil in de winter in een spannende competitie.

Inmiddels is de Winter Mx-cup uitgegroeid tot een traditie voor veel crossliefhebbers en wordt er reikhalzend uitgekeken naar het begin van het winterseizoen. Naar verwachting zullen vele toppers, de oliebollen en de appelflappen net achter de kiezen, komen om de strijd aan te gaan. Zeker is dat op het altijd prachtig aangelegde crossterrein motorsport van hoog niveau wordt afgeleverd. De volgende wedstrijden zijn op: 10 januari, 24 januari, 7 februari en 14 februari.

De deelnemers kunnen zich vanaf 08.30 uur inschrijven. De trainingen starten om 09.30. Om 11.00 uur starten de wedstrijden. Een spectaculair festijn dat voor de toeschouwers goed te volgen is. Het circuit is te bereiken vanuit Ede: N304 richting Apeldoorn. Na Hectometer paal 16.1 linksaf de inrit nemen en het ISK terrein oprijden en de verharde weg blijven volgen. De toegang is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie