Ruimte voor verenigingsconcerten Edesche Concertzaal

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - Verenigingen en amateurgezelschappen kunnen nu ook de Edesche Concertzaal gebruiken voor hun concerten en uitvoeringen. Speciaal daarvoor verzon de Edesche Concertzaal de Edesche Verenigingsconcerten.

Buiten de concertagenda om kunnen verengingen vanaf nu gebruik maken van de prachtige nieuwe concertzaal die Ede rijk is. De locatie geeft uw bijeenkomst extra glans! Bij de huur zit inbegrepen: ticketing, kassa, garderobe en catering. Tegen meerprijs verzorgt de Edesche Concertzaal een programmamagazine, PR-materiaal, geluidsopname, fotografie en/of video-opnames.

Schitterende locatie in Ede

De Edesche Concertzaal staat op een schitterende locatie in het oude centrum van dit Veluwse dorp. Geflankeerd aan de ene kant door Restaurant Buitenzorg, waar premier Colijn en schrijver Arthur van Schendel eens hun verblijf hielden en iets verderop, aan de andere zijde, door de landelijk bekende Kunsthandel Simonis en Buunk, gespecialiseerd in Hollandse meesters uit de 19e en 20e eeuw.

De Edesche Concertzaal is gehuisvest in een markant kerkgebouw, gebouwd naar de principes van Abraham Kuyper. Dit podium voor akoestische muziek en beeldende kunst past prachtig in deze voormalige Noorderkerk, waar Eskes Media nu ook kantoor houdt. Het rijksmonumentale Ypma-orgel uit 1882 en de magnifieke Bösendorfer Imperial 290, topmodel van Bösendorfer, geeft extra cachet aan deze concertzaal, die bijzonder geschikt is voor kamermuziek.

Een vereniging kan haar leden inschakelen: "Verkoop een x aantal kaarten voor ons concert, en dan kunnen wij gratis in deze prachtige concertzaal optreden!" Dit soort concepten is bespreekbaar. Ook een beperkte mate van risicospreiding is bespreekbaar.

Mag de Edesche Concertzaal uw organisatie binnenkort verwelkomen?

De prijzen staan vermeld op de website van de Edesche Concertzaal: http://www.edescheconcertzaal.nl/edesche-verenigingsconcerten

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie