Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. 112Heuvelrug.nl

Eigenaar vindt gestolen graafmachine terug

8 januari 2020 om 06:39 Misdaad

LUNTEREN Een man heeft in Lunteren vermoedelijk zijn gestolen mini-graafmachine teruggevonden. De machine was begin december bij hem gestolen.

De man kwam de mini-graafmachine deze week zelf op het spoor en vond hem in Lunteren. De rechtmatige eigenaar heeft daarop de politie gebeld en agenten hebben de mini-graafmachine in beslag genomen voor onderzoek. Als dat is afgerond en het blijkt inderdaad om de gestolen mini-graafmachine te gaan, dan krijgt de eigenaar zijn 30.000 euro kostende machine weer terug. 

Ondertussen doet de recherche onderzoek naar wie de graafmachine gestolen heeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een mini-graafmachine was vanavond onderdeel van een onderzoek. Het apparaat werd door hun rechtmatige eigenaar aangetroffen op een terrein. Hierna heeft hij de politie gebeld en zijn wij erheen gegaan. Begin december bleek de minigraver te zijn gestolen. Inmiddels een maand later kwam de eigenaar hem zelf op het spoor en vond hem in Lunteren. Het apparaat is door ons in beslag genomen en zal onderzocht worden. Het zou mooi zijn als we door technisch en tactisch rechercheonderzoek straks nog een verdachte aan kunnen houden. Voor jullie beeld, de waarde van zo'n minigraver is ongeveer 30000 euro!! #misdaad #diefstal #beslag #waarde #recherche #onderzoek #politie

A post shared by Wijkagent_Lunteren (@wijkagent_lunteren) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie