Afbeelding
Ted Walker

Politie onderzoekt twee overvallen op supermarkten

18 augustus 2021 om 15:31 Misdaad

LUNTEREN Op de Molenparkweg in Lunteren vond dinsdagmiddag een overval op een supermarkt plaats. Even daarvoor vond ook een overval plaats op een supermarkt in Veenendaal. De politie vermoedt dat deze twee overvallen door dezelfde persoon zijn gepleegd en roept getuigen op zich te melden.

door Ted Walker

De eerste melding kwam vanuit Veenendaal. Een supermarkt aan het Ronde Erf werd daar rond 17.00 uur overvallen door een man. Onder dreiging van een steekwapen eiste hij geld, maar ging er zonder buit in een auto vandoor. De politie is direct gaan zoeken en is een onderzoek gestart.

TWEEDE MELDING Niet lang daarna kwam er een melding binnen van een overval op een supermarkt aan de Molenparkweg in Lunteren. Ook hier dreigde een man met een steekwapen en ging er vandoor met een geldbedrag. Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze overvallen.

GETUIGEN GEZOCHT Het vermoeden is dus dat het om dezelfde verdachte gaat. In een burgernet melding gisteren liet de politie de signalementen van de verdachte weten. Het zou gaan om een man van rond de 25 jaar, licht getint, van 180 cm lang. Hij zou tijdens de overal een zwarte trainingsbroek met daarbovenop een zwarte trui hebben gedragen. Ook droeg hij een pet met daarop witte of roze letters.

De politie roept op deze man niet zelf te benaderen, maar zo snel mogelijk de politie te bellen. ,,Heeft u informatie die de politie bij dit onderzoek kan helpen? Deel deze dan direct via 0900-8844 of geef het anoniem door via Meld Misdaad Anoniem. Camerabeelden uit de omgeving van het Ronde Erf en de Molenparkweg zijn ook welkom’’, zo schrijft de politie in een persbericht. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie