Afbeelding
Politie

Dezelfde dader overvalt supermarkten in Lunteren en Veenendaal

20 augustus 2021 om 08:46 Misdaad

LUNTEREN Vermoedelijk dezelfde persoon overviel zowel een supermarkt in Veenendaal, als eentje in Lunteren op dinsdagmiddag 17 augustus. Dat meldt de Edese politie die tevens beide zaken onderzoekt en getuigen vraagt zich te melden.

De eerste melding kwam vanuit Veenendaal. Een supermarkt aan het Ronde Erf werd daar rond 17.00 uur overvallen door een man. Onder dreiging van een steekwapen eiste hij geld, maar ging er zonder buit in een auto vandoor. De politie is direct gaan zoeken en is een onderzoek gestart.

Niet lang daarna kwam er een melding binnen van een overval op een supermarkt aan de Molenparkweg in Lunteren. Ook hier dreigde een man met een steekwapen en ging er vandoor met een geldbedrag. ,,Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze overvallen", schrijft de politie op Instagram.

Het vermoeden is dat het om dezelfde verdachte gaat en de politie vraagt om informatie die bij dit onderzoek kan helpen: 0900-8844. Anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Camerabeelden uit de omgeving van het Ronde Erf en de Molenparkweg zijn ook welkom.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie