Afbeelding
AberMedia

Scooterrijdster gewond na ongeval Postweg Lunteren

10 augustus 2019 om 19:36 Ongeval

LUNTEREN Bij een ongeval op de kruising van de Postweg met de Renswoudsestraatweg in Lunteren is zaterdag aan het einde van de middag een scooterrijdster gewond geraakt. 

Het slachtoffer hoefde na onderzoek door de ambulance-medewerkers niet naar het ziekenhuis, wel hield ze een zere voet over aan het ongeval. De scooter reed rond 17.30 uur op het fietspad vanuit de richting Barneveld toen het mis ging op de kruising met de Renswoudsestraatweg. De bestuurder van de bestelbus zag de scooter die aan de verkeerde kant van de rijbaan reed te laat en kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De politie die met meerdere eenheden ter plaatse was heeft van twee getuigen een verklaring opgenomen maar stel geen nader onderzoek in. De scooter was door de klap zwaar beschadigd en is bij een buurtbewoner tijdelijk neergezet. De bestelbus liep schade aan de voorzijde op maar kon uiteindelijk zijn weg vervolgen. Een buurtbewoner omschrijft de kruising als een ,,rot punt". Als je vanuit de richting Lunteren komt heb je al je aandacht nodig voor het verkeer vanuit de richting Renswoude en als er dan iemand van rechts komt zie je dat pas op het laatste moment, vertelt de man.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie