Ongeval A30
Ongeval A30 AberMedia

Snelweg A30 dicht door ongeval bij Lunteren

5 mei 2020 om 07:56 Ongeval

LUNTEREN Op snelweg A30 zijn dinsdagochtend net voor de afrit naar Lunteren twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt bij een verkeersongeval. 

Eén persoon is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere inzittende is in een tweede ambulance nagekeken, maar bleek geen letsel te hebben. Het gaat om een 37-jarige man uit Ede en een 51-jarige man uit Renkum.

Rond 05.40 uur ging het mis toen de twee auto’s elkaar raakten om vervolgens in de vangrail te belanden. Hierdoor kwamen onderdelen van beide voertuigen over enkele tientallen meters verspreid over de snelweg te liggen. 

Eén van de voertuigen kwam op de linkerrijbaan tot stilstand.De vangrail liep op tenminste twee plaatsen behoorlijke schade op die in de loop van de dag gerepareerd zal worden. De politie sloot de snelweg in de richting van Lunteren af voor het verkeer. Bij knooppunt Maanderbroek (Ede – A12) is een omleiding ingesteld. 

Het is in vier dagen tijd het derde ongeval op de A30 tussen Barneveld en Lunteren waarbij gewonden vielen en veel schade was.

Ongeval A30
Ongeval A30
Ongeval A30
Ongeval A30
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie