Afbeelding
Ted Walker

Aanhouding na aanrijding in Harskamp

24 oktober 2020 om 00:11 Ongeval

HARSKAMP Op de Laarweg in Harskamp kwamen vrijdagavond een personenauto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing. Daarbij raakten twee personen gewond. Eén van de bestuurders blies een ‘F’ toen de politie een ademtest van hem afnam. Hij wordt daardoor verdacht van rijden onder invloed van alcohol.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Westenengerdijk. Beide voertuigen kwamen na de klap in een droge sloot naast de weg terecht. De bestuurder van het bedrijfsbus wordt verdacht van rijden onder invloed. Hij werd aangehouden. Nader onderzoek moet uitwijzen of hij daadwerkelijk te veel alcohol in zijn bloed had, en wat de hoeveelheid was. Of dit onderzoek op het politiebureau kan plaatsvinden, is niet bekend. De bestuurder wordt eerst naar het ziekenhuis vervoerd. 

Ongeveer een kwartier nadat de eerste ambulance naar het ongeval werd gedirigeerd, werd met spoed een tweede ambulance ter plaatse gestuurd. Ook de bestuurder van de personenauto kreeg klachten en werd ter plaatse onderzocht. Het is niet bekend of hij ook naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Voor het ongeval werden naast de ambulancedienst meerdere eenheden van brandweer en politie ingezet.

Video: Ted Walker.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie