Afbeelding
Aber Media

Vader en vier kinderen met auto over de kop in Harskamp

23 oktober 2022 om 19:40 Ongeval

HARSKAMP Bij een eenzijdig ongeval op de Edeseweg tussen Wekerom en Harskamp zijn zondagavond een vader en vier kinderen met de schrik vrijgekomen nadat hun auto met de zijkant op een stenen muurtje terecht kwam. Rond 18.30 uur ging het mis toen de bestuurder, komende uit een bocht, de controle over zijn voertuig verloor en de auto begon te tollen om vervolgens op het stenen muurtje tot stilstand te komen.

Gezien de aard van het ongeval en de vijf inzittenden werden de hulpdiensten waaronder meerdere ambulances,  traumahelikopter en meerdere eenheden van de brandweer en politie werden met spoed gealarmeerd. ,,Gelukkig konden buurtbewoners en voorbijgangers snel eerste hulp bieden en de vader en de kinderen uit het voertuig halen. De slachtoffers werden in een naastgelegen woning opgevangen. Gelukkig zijn alle kinderen en de vader ongedeerd”, vertelt coördinator geneeskunde Reggie Diets. ,,Gezien de aard van het ongeval hielden we rekening met letsel.”

De Edeseweg wordt momenteel gerenoveerd en is daardoor afgesloten voor doorgaand verkeer. Er ligt een soort los grind op de bovenlaag van het asfalt. Mogelijk heeft dit bijgedragen aan het ongeval. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie