Afbeelding
pixabay

Dit is er deze week te doen in Ede

24 december 2019 om 06:00 Activiteiten

EDE EdeStad.nl plaatst elke week in de krant een agenda met een selectie van de activiteiten voor de komende week. De agenda wordt samengesteld op basis van het aanbod aan agendaberichten dat via Deel je Nieuws bij de redactie is aangeleverd. De komende week is er onder meer het volgende te doen.

25 december 2019

Lunteren

Kerstochtendzang Lunteren
6:00 Dorpsstraat 59
Al vele jaren trekt een aantal enthousiaste Lunteranen op eerste kerstdag van 6.00 uur tot 8.00 uur zingend door Lunteren om bekende kerstliederen te zingen voor de huizen van mensen die vanwege ziekte, ouderdom of om andere redenen aan huis gebonden zijn en daarom niet in staat zijn om het kerstfeest in de kerk mee te vieren. Deze activiteit vindt plaats onder verantwoording van de diaconieën van de Gereformeerde Kerk, de Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren, de Hervormde Gemeente Lunteren en de Maranathakerk. We verzamelen om 6.00 uur voor het pand van "Blooms & Blossom", Dorpsstraat 59 Lunteren. Hier beginnen we met gebed en de nodige informatie en gaan we in groepjes uiteen. Om 7.30 uur verzamelen we bij De Honskamp om daar in en voor het gebouw te zingen. Daarna zijn alle zangers en zangeressen vanaf 8.00 uur van harte uitgenodigd om met elkaar te ontbijten. Dit jaar verzorgt de Hersteld Hervomde Gemeente Lunteren, De Haverkamp 1, het ontbijt. Zingt u,zing jij,met ons mee?

26 december 2019

Ede

Kerstborrel
20:00 Brouwerstraat 13B
Na het kerstdiner bij je schoonfamilier kan je vanaf 20:00 komen uitbuiken bij RUIG. Kerst vier je namelijk samen bij RUIG. Een avond met lekkere (of soms niet zo lekkere) shotjes, glühwein, warme choco met rum of Schrobbelèr, donkere biertjes en nog veel meer.

29 december 2019

Otterlo

Krav Maga/ Zelfverdediging 9-16 jaar
19:00 Sportlaan 6
Wekelijkse Krav Maga training voor kinderen en tieners. De training is gebaseerd op Krav Maga een uniek, effectief en realistisch verdedigingssysteem. Kinderen en tieners leren zich weerbaar te maken. Conditie, plezier en fitheid staan hierbij ook hoog in het vaandel.

31 december 2019

Ede

Eindejaarsborrel
15:00 Brouwerstraat 13B
Vier jij oudjaarsdag met ons mee? We ontvangen je tussen 15:00 en 16:30 met een glas bubbels. Op tafel staan lekkere hapjes om te snaaien. Uit de keuken kan je bitterballen bestellen. Een glas bubbels bestel je voor 5 euro een fles voor 20 euro. We draaien voor jullie fijne muziekjes uit de 90's en 00's. Om 21:00 doen we het licht uit en zetten we jullie er uit.

1 januari 2020

Ede

Joris Linssen & Caramba - Raak!
20:15 Molenstraat 45
We kennen Joris Linssen van het tv-programma Hello Goodbye. Op het vliegveld wacht hij mensen op om zo persoonlijke verhalen aan te horen. Hij heeft maar één doel: mensen raken in het hart. Dit keer zet hij niet het vliegveld op de kop, maar de theaterzaal. Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/ tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Deze topmuzikanten raken je door hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

2 januari 2020

Ede

Trollenjong (4+) - Sanne Zweije
15:00 Molenstraat 45
De trol Nom Nom wil graag ballerina worden. Papa mag dit natuurlijk niet weten, want trollen dansen niet. Trollen zijn grof en saai, maar Nom Nom niet. Hij houdt van glitter en wil een tutu. Dan ontmoet hij Guusje, een stoer mensenmeisje dat heel goed kan dansen... Trollenjong, dat is geïnspireerd op Billy Elliot, speelde al ruim 360 keer in speellokalen voor bijna 20.000 leerlingen. Vanaf september 2019 maakt Sanne Zweije van Trollenjong een kleine zaal voorstelling. Het zal een grappige, ontroerende voorstelling zijn, want daar staat Sanne om bekend.

4 januari 2020

Ede

Themawandeling Frisse Start
14:00 Kernhemseweg 3
De eerste themawandeling van het nieuwe jaar! We kijken terug naar afgelopen jaar. Welke activiteiten gaven je energie? Welke kostten energie? Door hier kritisch naar te kijken kun je vooruit blikken: welke activiteiten wil je komend jaar dus schrappen en welke wil je juist op gaan pakken? Prioriteiten stellen en met een frisse start het nieuwe jaar in gaan: dat gaan we doen tijdens deze wandeling! Kosten: 15 euro pp incl. drankje na afloop. Graag contant te voldoen.

7 januari 2020

Wekerom

Nieuwjaarsreceptie
19:30, Kulturhus Wekerom
Kulturhus Wekerom, Plaatselijk Belang De Valk, Belangenvereniging Wekerom en Ondernemersvereniging Wekerom-De Valk houden een nieuwjaarsreceptie voor iedereen uit Wekerom, De Valk en omgeving. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden in het Kulturhus aan het Dorpsplein 1 in Wekerom en begint om 19.30 uur.

Dit is een selectie van door lezers aangeleverde activiteiten. Ook in de agenda? Deel uw activiteit dan minimaal een week van tevoren bij Deel je Nieuws.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie