Afbeelding
Darko Stojanovic

Zorgorganisaties slaan handen ineen voor meet & greet

5 juni 2023 om 11:30 Activiteiten

EDE Meer dan dertig zorgorganisaties openen donderdag 15 juni hun deuren voor een meet & greet zorg en welzijn in Regio Foodvalley. 

Van 15:30 uur tot 18:00 uur staan zorgorganisaties klaar om met mensen in gesprek te gaan, ze vragen bezoekers om zich vooraf aan te melden. Loopbaanbegeleiders helpen graag bezoekers bij de oriëntatie. De meet & greet vindt plaats bij Technova College in Ede.

Werkgeversvereniging WZW is blij met dit gezamenlijke initiatief. Yvonne Smets, projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie bij WZW: ,,In deze arbeidsmarkt helpt een laagdrempelige kennismaking. Overstappen naar, of beginnen aan, een nieuwe baan is een spannende stap. Bij de meet & greet kunnen mensen vrijblijvend oriënteren en kennismaken met verschillende organisaties en functies.”

Zorgorganisaties bieden de mogelijkheid om de bezoeker tijdens de meet & greet in te schrijven voor het oriëntatieprogramma. ,,Ontdek wat bij jou past, loop mee of ga in gesprek met zorg -en welzijnsprofessionals.’’ Jan Hondebrink, manager Werkgevers Servicepunt vult aan: ,,Goed om te merken dat werkgevers inzien dat er iets moet veranderen aan de vraagkant. Daar helpen wij graag bij. De tijd van een vacature uitzetten en genoeg reacties krijgen is voorbij. Goed kijken wie geïnteresseerd is en daarbij aansluiten met wat nodig is.’’

Samenwerking Werkgeversvereniging WZW brengt de meet & greet onder de aandacht met de campagne Ontdek de Zorg. Dit initiatief wordt ondersteund door onder andere het Leerwerkloket, het Werkgevers Servicepunt en het Regionale Mobiliteitsteam. Met Kies Je Kans maken zij inwoners in de regio bekend met banen, opleidingen of loopbaanadvies.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie