Afbeelding
Stichting Muziektent Bennekom

Lekker Bennekoms voorlopig afgelast

30 maart 2020 om 17:44 Corona Coronavirus

BENNEKOM Het bestuur van de stichting Muziektent Bennekom heeft besloten om de voorbereidingen voor Lekker Bennekoms 2020 even stil te zetten. Het evenement zou op zaterdag 13 juni gehouden worden en trok de laatste jaren rond de vier- à vijfduizend bezoekers.

Lekker Bennekoms zou voor de vijfde keer worden gehouden. Er staan acht Bennekomse horecaondernemers met een stand rond het Van Slootenplein bij de muziektent. Vanaf 15.00 tot 21.00 uur zouden zij kleine maaltijden en drankjes verkopen en er zou live muziek zijn. Maar daar gaat vooralsnog een streep door.

,,Het meeste was al klaar, de deelnemers waren geïnformeerd, sponsors waren benaderd en hadden toegezegd en ook een groot aantal vrijwilligers was op de hoogte. Er blijft best nog wel het nodige te doen, maar er is op dit moment te veel onzekerheid ook zeker voor onze horeca-deelnemers", legt voorzitter Koos van Boven van de stichting Muziektent Bennekom uit. ,,We vertrouwen er op dat er begrip is voor ons besluit en we hopen van harte dat we er misschien toch in slagen om het dit jaar nog te organiseren."

Wanneer dat dan zou moeten is nog niet bekend, maar Van Boven heeft al wel een idee. ,,Nu de Heideweek niet doorgaat zou eventueel eind augustus in aanmerking komen."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie