PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Ede

Wim van de Pol is al 60 jaar in dienst bij Geels Bennekom: ‘De expertise van Wim is onmisbaar’

Mensen
Foto: Dick Martens
zo 11 feb, 11:30
Wim van de Pol werkt al 60 jaar bij Geels Woonwarenhuis. Ada Hesseling-Geels: ,,En daar zijn we nog altijd heel erg blij mee."
Wim van de Pol werkt al 60 jaar bij Geels Woonwarenhuis. Ada Hesseling-Geels: ,,En daar zijn we nog altijd heel erg blij mee."
BENNEKOM

‘Wat heerlijk dat je met pensioen gaat’. Als je richting je pensioengerechtigde leeftijd gaat, hoor je dat vaak. Het antwoord van de pensionado zelf is dan even zo vaak: ‘Ik kijk er zo naar uit!’ Bennekommer Wim van de Pol (77) is de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd, maar gaat nog altijd fluitend naar zijn werk. Weliswaar niet meer op alle dagen van de werkweek, maar de dinsdag is voor Wim nog altijd een werkdag. En dat al 60 (!) jaar bij dezelfde werkgever, Geels Woonwarenhuis in het centrum van zijn woonplaats.

door Dick Martens

,,Een dergelijk lang dienstverband is echt zeldzaam”, verbaast Ada Elings-Geels, die samen met haar broer Gerrit eigenaar is van Geels Woonwarenhuis, zich nog altijd. ,,Eigenlijk heb ik het nog nooit gehoord. En een afscheid plannen wij ook niet, want we kunnen Wims expertise nog altijd niet missen.” Wim lacht bescheiden, maar i..

Mail de redactie
Meld een correctie

Dick Martens
Deel dit artikel via: