Afbeelding
Jannis Lootens

CHE biedt tweede reeks online voorlichtingen voor studiekiezers aan

23 april 2020 om 16:50 Onderwijs

EDE De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt in mei een tweede reeks webinars aan met voorlichting over de voltijd- en deeltijdopleidingen. Daarnaast kunnen studiekiezers aanhaken bij de livesessies op Instagram, waarbij twee huidige studenten elkaar bevragen en aspiranten live mee kunnen chatten.

,,In deze tijd is onze hogeschool gesloten, maar het onderwijs én oriëntatie op een nieuwe opleiding gaat door. Daarom ben ik blij dat de webinars en Insta-live sessies zo succesvol blijken", aldus Margreet van der Hauw van de CHE.

VOORLICHTINGEN De online voorlichtingen bieden informatie over de voltijdopleidingen zoals Social Work en HRM, maar ook de masters, post-hbo's, deeltijd bachelors en Associate degrees zijn de komende maand live te volgen. Van der Hauw: ,,Op deze manier kunnen we toch op afstand dichtbij onze potentiële nieuwe studenten komen. En hopelijk zien we ze dan in het nieuwe schooljaar in persoon op de CHE."

De nieuwe reeks webinars en Insta-live sessies gaat van start op 6 mei en duurt t/m 4 juni. De agenda is te vinden op www.che.nl/onlinevoorlichting. Het Instagram-account is @dehogeschoolede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie