Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (46)

7 april 2021 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 12 april 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 46, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 45: Ede, fietsenstalling vernieuwde carpoolplaats bij ‘Poortwachter’ aan A12.    

Winnaar: Alex Speijers, Ede.                  

LEZERS MAILDEN OOK:

Esther ter Horst (Ede): deze foto is genomen op de nieuw aangelegde carpoolplaats nabij de Brug de Poortwachters aan de Maanderdijk in Ede.

Wim Roelofsen: vernieuwde carpoolplaats A12 bij Poortwachterviaduct. Enkele weken geleden pas opgeleverd.

J. Vos (Bennekom): geachte fotograaf van geheimzinnigheid en uithoekjes van Ede, De foto toont de nieuwe fietsenstalling nabij de carpoolplaats aan de Dreeslaan ten zuiden van de A12. Op de Poortwachter linksaf komende uit Ede. Dit ais het gevolg van het “omklappen” van de af- en opritten naar de A12.

Henri van Veldhuisen (Ede): deze week is hij dichtbij mijn huisadres te vinden. Op de foto van Fotoquiz 45 zie we de nieuwe fietsenstalling bij de carpoolplaats nabij De Poortwachter en is een daar als onderdeel van het project wat uitgevoerd wordt door de firma Heijmans geplaatst. Hier wordt straks de Parklaan verbonden met de A12. Dit is de nieuwe overkapping voor fietsen en scooters die bij de carpoolplaats is geplaatst. Geplaatst aan de snelweg A12 Geleverd en geplaatst door de firma Falco.  En is een FalcoGamma-Hi dubbelzijdige fietsoverkapping van twee vakken met een totale lengte van 8 meter. 

Fotoquiz 45: Ede, vernieuwde carpoolplaats bij ‘Poortwachter’ aan A12
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie