Stones Sessions in Theater Cultura
Stones Sessions in Theater Cultura RAYMOND VAN OLPHEN

Meet the Stones Sessions in Cultura

6 maart 2022 om 07:00 Overig

EDE Stones Sessions toert nu enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Zaterdag 12 maart staan de Stones Sessions in Theater Cultura in Ede. 

Stones Sessions bestaat uit zes jonge ras muzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones. De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards & consorten spat van deze rockers af. Met de stadion megahits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber: Pleased to meet you… hope you guess my name.

Stones Sessions brengt de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970’s. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock ‘n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

ROLLING STONES The Rolling Stones maakte furore in de jaren 70. Het in 1971 uitgebrachte studioalbum Sticky Fingers is het eerste met het bekende Rolling Stones Records-logo van de uitgestoken tong. Het album werd een groot succes met als grote hit Brown Sugar. Andere hits zijn Dead Flowers, Wild Horses. 

The Rolling Stones brachten in 2020 nog de single Living in a Ghost Town uit. Deze single stond in het teken van de coronacrisis die de hele wereld dat jaar trof, en waardoor veel steden uitgestorven waren en dus letterlijk in spooksteden veranderden. In augustus 2021 overleed drummer Charlie Watts op 80 jarige leeftijd. Mick Jager, Keith Richards en Ron Wood zij allemaal in de 70 en vierden recent nog het 40-jarig Stones jubileum. De hits van The Rolling Stones herleven in het concert van de Stones Sessions.

In 2020 staat Stones Sessions in de Nederlandse clubs en op nationale en internationale festivals. Zaterdag 12 maart staan ze in Theater Cultura. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via de website van Cultura www.cultura-ede.nl/theater of tel. 0318-672800.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie