Afbeelding
by_r@mann

Wintertijd betekent tijd voor klussen binnenshuis, wat gaat u maken?

16 december 2019 om 14:24 Partnercontent

De wintermaanden hebben hun intrede gedaan en daarom is de tijd aangebroken om weer lekker binnen aan de gang te gaan met allerlei klussen. U kunt natuurlijk diverse onderhoudsklussen als reparaties en schilderwerk aanpakken. Uiteraard kunt u ook de zolderkamer, slaapkamer of uw huiskamer van een geheel nieuwe uitstraling voorzien! Wat geeft er nu meer voldoening dan een van deze ruimtes in te verbouwen of in te richten met meubelstukken die u zelf heeft gemaakt? Houthandelonline biedt u de keuze uit een breed assortiment voordelig geprijsde materialen zoals interieur multiplex en MDF om zelf aan de slag te gaan.

Riante keuze uit multiplex platen voor binnen
Wilt u een kamer in huis een nieuwe look geven door de plafonds of wanden opnieuw te betimmeren? Houthandelonline biedt u een riante keuze uit multiplex platen voor binnen. Deze zijn geschikt voor vele toepassingen. Platen van multiplex bestaan uit meerdere fineerlagen van hout, welke met constructielijm op elkaar zijn verlijmd. Zo ontstaan een stevige houten platen. Platen multiplex voor binnen worden gemaakt van houtsoorten zoals berken, populieren, beuken, radiata pine en hardhout. In de webshop vindt u het complete assortiment met de bijbehorende productspecificaties. U ziet bijvoorbeeld per product de kopmaatdiktes, toepassingsmogelijkheden, stukprijs en de prijs per vierkante meter .

Ruim aanbod in MDF voor binnentimmerwerk
Heeft u de smaak echt te pakken en zin om zelf stijlvolle meubels te maken? Wilt u bijvoorbeeld een kast, sidetable of eettafel maken? Of wilt u aan de slag met deuren, keukenkastjes, de vensterbank of deurlijsten? Voor dergelijk binnentimmerwerk zijn MDF platen prima geschikt. MDF is materiaal dat goed valt te bewerken en mooi is af te werken. Zo gaat schuren, frezen, boren, schaven en zagen zeer gemakkelijk. De platen MDF splinteren niet en de toepasbaarheid is behoorlijk veelzijdig. Gaat u dit plaatmateriaal gebruiken en wilt u het vervolgens schilderen? Dan dient u er wel rekening mee te houden dat door de poreuze structuur verf als het ware wordt opgezogen. Voordat u de definitieve lagen verf aanbrengt, is het verstandig om speciale primer voor MDF te gebruiken.

Thuisbezorgd door heel Nederland
Of u nu kiest voor MDF of multiplex, ieder product heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en formaten. Voor een breed assortiment zit u goed bij Houthandelonline. De producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier bij u thuis bezorgd door heel Nederland en dat scheelt behoorlijk in prijs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie