Afbeelding
Foto door Skitterphoto via Pexels

Een nieuwe vloer nodig? Kies voor laminaat

24 december 2019 om 09:22 Partnercontent

Heb jij onlangs een nieuw huis of appartement gekocht? Of is je oude vloer aan vernieuwing toe? Tegenwoordig heb je veel keuze uit verschillende vloeren en het kan lastig zijn om hier nog een overzicht in te vinden. Wij vinden dat de beste keuze voor jouw nieuwe vloer, laminaat is. Heb jij deze optie al overwogen? Er zitten diverse voordelen aan laminaat en wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van een laminaat vloer.

Weinig onderhoud
Een houten vloer is natuurlijk ontzettend populair en tijdloos. Maar waarom zou je vandaag de dag nog kiezen voor een echte houten vloer, als je ook voor onderhoudsvrij laminaat kunt kiezen? Een echte houten vloer vraagt om veel onderhoud, anders ziet deze er niet meer goed uit. Een laminaat vloer is het tegenovergestelde. Laminaat heeft weinig onderhoud nodig en gaat lang mee. Daarnaast is het ook ontzettend eenvoudig schoon te maken en te houden. Vergelijk je laminaat met een echte houten vloer, dan zie je echt hoe gemakkelijk een laminaat vloer is. Er komt geen speciale verzorging kijken bij laminaat. Het is een populair en goedkoper alternatief voor de traditionele parket vloeren. Je wilt natuurlijk wel dat het laminaat van goede kwaliteit is en een voordelige prijs heeft, maar helaas is dit lastig te vinden. Vaak lever je in op de kwaliteit wanneer de prijs laag is. Wanneer de kwaliteit goed is, is de prijs vaak hoog. Gelukkig zijn er fabrieken waar je direct laminaat kunt afnemen, bij deze partijen profiteer je van zeer goedkope prijzen voor goede kwaliteit.

Diverse soorten
Er zijn diverse soorten laminaat. Kliklaminaat wordt met de dag populairder, het is ontzettend gemakkelijk te leggen. Maar ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld v-groef laminaat. Van smalle planken tot brede planken, laminaat is er in alle soorten en maten te vinden. Wanneer het gaat om de prints op het laminaat heb je ook veel keuze. Kies jij voor natuursteen laminaat? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar donkerbruin laminaat? Of je nu kiest voor licht of donker laminaat, het is allemaal te vinden en heeft weinig onderhoud nodig.

Laagste prijs garantie laminaat
Zoals we net al even benoemden, zijn er partijen die direct vanuit de fabriek laminaat aanbieden. Bij dit laminaat ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit in combinatie met een voordelige prijs. Kijk echter altijd wel met een kritisch oog naar de aanbieder, er kunnen rotte appels tussen zitten. Een voorbeeld van een betrouwbare partij is BeBo Parket. Je kunt hun vloeren ook in de showroom bekijken. Zo weet je zeker wat je aanschaft.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie