Afbeelding
Foto door form PxHere

Op zoek naar vacatures in de regio Ede

22 maart 2021 om 08:18 Partnercontent

De negatieve gevolgen van de coronacrisis worden steeds duidelijker. Zowel mentaal, als financieel hebben mensen het lastiger. We snakken naar de mogelijkheid om een terrasje op te zoeken, om samen met collega’s op kantoor te werken en om weer eens uitgebreid te winkelen in het centrum van Ede. Aan het eind van de tunnel gloort licht, nu steeds meer mensen gevaccineerd worden. Helaas komt dit voor sommige bedrijven te laat! Ben je onlangs zelf ook je baan verloren? Niet getreurd, er zijn nog veel vacatures beschikbaar in en rondom Ede. 

Populaire vacatures in de omgeving van Ede

Waar het ene bedrijf het ontzettend zwaar kreeg in de afgelopen maanden, bood de crisis voor andere partijen nieuwe kansen. Denk bijvoorbeeld aan loodgieters, stratenmakers en hoveniers. Huishoudens investeerden massaal in een nieuwe keuken, in het opnieuw aanleggen van de tuin, enzovoorts. Vergelijkbaar is de groei in het beschikbare werk voor marketingbedrijven. Steeds meer organisaties zijn in gaan zetten op hun online activiteiten, nu winkels lange tijd gesloten moesten blijven. Webwinkels werden ontwikkeld, marketingcampagnes werden uitgewerkt, enzovoorts. Zoek ook eens in het vacature aanbod in Ede, om te zien welke vacatures op jouw interesses aansluiten!  

Klussen in en rondom de woning 

Wellicht heb je de laatste maanden zelf ook geklust aan je woning of in de tuin. Nu de vakanties niet door konden gaan en we ons vakantiegeld massaal op de spaarrekening hebben gezet, bleek er meer mogelijk dan voor de coronacrisis gedacht werd. Denk aan het opnieuw bestraten van het terras in de tuin, de aanschaf van een luxe tuinset, enzovoorts. Het feit dat mensen massaal aan de slag gaan biedt kansen voor hen die hun baan verloren in de crisis. Naast de mogelijkheid om te solliciteren op een vacature, zou je ook kunnen overwegen om zelfstandig aan de slag te gaan. 

Omscholen door een cursus te volgen 

Zie je niet direct een leuke vacature in Ede of de omgeving hiervan? Of wil je juist heel iets anders gaan doen, nu je op straat bent komen te staan? Wellicht is het volgen van een cursus of thuisstudie interessant. Je hebt er nu de tijd voor en het biedt je kansen op een baan in een hele andere sector. Er zijn online verschillende partijen te vinden die deze thuisstudies aanbieden. Nu je niet naar het café mag, heb je de tijd en concentratie voor zo’n opleiding. Vaak duren ze niet meer dan een paar weken tot enkele maanden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie