Afbeelding
Foto door Nataliya Vaitkevich via Pexels

De Dyson Airwrap

Partnercontent

De Dyson Airwrap is een populaire stylingstool die je haar er professioneel gestyled uit laat zien. Wat is een Dyson Airwrap en wat zijn de voordelen er van? In dit artikel krijg je onder andere antwoord op deze vragen.

Wat is een Dyson Airwrap? 

Een Dyson Airwrap is een multifunctionele haarstijler. Het is geschikt voor elk type haar. Met de Airwrap kun je je haar föhnen, krullen, laten golven of stijlen. Dit is allemaal mogelijk door de opzetstukken die kunt afwisselen. Het is dus een product met meerdere functies, een alles-in-één stylingstool.

De voordelen van een Dyson Airwrap 

Een Dyson Airwrap heeft een aantal pluspunten. Hier worden ze op een rij gezet.

- Nat én droog stijlen 

Met de Airwrap is het overbodig om te wachten voordat je haar gedroogd is. Je kunt namelijk nat haar tegelijkertijd drogen en in model brengen. Dat scheelt veel tijd wat je aan andere zaken kunt besteden.

- Een natuurlijke glans 

De Airwrap geeft je haar een natuurlijke en glanzende uitstraling. Je haar zal er gezond uitzien zonder dat er verzorgingsproducten aan te pas komen. Vooral met de krulfunctie is dit zichtbaar. De Coanda-technologie zorgt ervoor dat je haren met de luchtstroom mee gekruld worden. Hierdoor ontstaan natuurlijke en glanzende krullen.

- Geen hitte 

Waar andere haartools vaak gebruikmaken van extreme hitte is dit bij de Dyson Airwrap niet het geval. In plaats van hitte maakt de Airwrap gebruik van een krachtige luchtstroom waardoor het gewenste kapsel wordt behaald. Dit is wel zo fijn voor je haar.

- Handig op te bergen 

Bij de aanschaf van de Dyson Airwrap ontvang je niet alleen het product maar ook een opbergbox. Deze is net zoals de tool zelf stylish vormgegeven en gemaakt van leder. Zo kun je je Airwrap voorzien van een waardige bescherming en kun je ‘m overal mee naartoe nemen.

Waar je op moet letten bij de aankoop 

De Dyson Airwrap is een fijne tool, maar er hangt daarom een prijskaartje aan. Hierdoor doe je er verstandig aan om goed na te denken over de aanschaf van dit product. Je kunt jezelf voor de aankoop bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

- Hoe vaak zal ik de Airwrap gebruiken?
- Heb ik genoeg geld om de Airwrap aan te schaffen?
- Voegt de Airwrap iets toe aan mijn huidige collectie van stylingstools?
- Vind ik het product zijn prijs waard?
- Hoe lang zal ik de Airwrap gebruiken?

Beantwoord deze vragen voor jezelf om erachter te komen of een Airwrap een verstandige keuze voor jou is. Naast deze vragen kun je in overweging nemen om de Airwrap eerst eens uit te proberen. Misschien heeft jouw kapper of een vriendin de tool al in huis en mag jij deze eens testen. Zo kun je beter beoordelen of de Airwrap voldoet aan jouw wensen.

Waar een Dyson Airwrap aanschaffen? 

De Dyson Airwrap wordt op ontzettend veel webshops verkocht. Ook in fysieke winkels kun je terecht voor de aanschaf van een Airwrap. Denk aan (online) winkels zoals de Dyson store, Mediamarkt, Bol.com, Douglas en De Bijenkorf. Bekijk op top5bestekopen een overzicht van alle beschikbare modellen.

Je doet er verstandig aan om de Airwrap bij een betrouwbare webshop of winkel te kopen. Wanneer je dit niet doet bestaat er een kans dat je een namaak product koopt. De verkoopprijs van een Dyson Airwrap ligt rond de 500 euro, waardoor oplichters een flinke winst kunnen maken met de verkoop van namaak. Denk hier zeker over na!

advertentie