Afbeelding
Foto Blecks

De voordelen van stalen deuren op een rijtje

17 januari 2022 om 14:44 Partnercontent

Wanneer er thuis of in je bedrijfspand een of meer deuren aan vervanging toe zijn, ga je natuurlijk op onderzoek uit naar de kwalitatief beste en mooiste deur(en). Op het gebied van deuren is er enorm veel keuze. Zo kun je gaan voor houten deuren, kunststof deuren, maar ook voor stalen deuren van Blecks. Qua typen is er ook veel variatie, van schuifdeuren en draaideuren tot houten binnendeuren met een raam of buitendeuren met strakke profielen. De afgelopen jaren is er een trend te zien waarbij een groeiend aantal mensen ervoor kiest om stalen deuren  Blecks aan te schaffen. Ze doen dit in plaats van de veelvoorkomende kunststof deuren of houten deuren. Maar waarom? Wat zijn precies de voordelen van stalen deuren in vergelijking met andere deursoorten? In dit artikel kun je er alles over lezen.

Stalen deuren passen bij elke interieurstijl

Zonder twijfel een van de grootste voordelen van stalen deuren in je woning, kantoorpand of bedrijfsvestiging gebruiken, is het feit dat aluminium of stalen deuren optisch en stilistisch aansluiten op elk interieurtype. Of je nu van een klassieke woninginrichting houdt, van een industriële look of gaat voor een tijdloze uitstraling: met stalen deuren is er veel mogelijk. Staal combineert namelijk goed met andere veelvoorkomende materialen die in huizen gebruikt worden, zoals hout, kunststof, steen, glas en rotan.

Deuren van staal hebben weinig onderhoud nodig

Staal staat bekend als materiaal dat enorm sterk is en daardoor een duurzaam karakter heeft. Hierdoor gaan ze decennialang mee, zonder dat er intensief onderhoud nodig is. Voeg hieraan toe dat het schoonmaken van stalen oppervlaktes, dus ook deuren, gemakkelijker is en sneller gaat dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen is periodiek, bijvoorbeeld één keer per maand of tweewekelijks, het deuroppervlakte af te nemen met een vochtige doek. Eventueel kun je hierbij gebruikmaken van een specifiek schoonmaakmiddel voor staal dan wel aluminium, maar dit hoeft niet. Ook met alleen water krijg je stalen deuren prima schoon!

Er is maatwerk mogelijk en veel keuze

Wie besluit om te gaan voor deuren van staal, hoeft zich geen zorgen te maken of er wel deuren beschikbaar zijn in de juiste maat. Bij Blecks worden er altijd maatwerk stalen deuren geleverd. Daarbij is er enorm veel keuze aan soorten en stijlen deuren van staal. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie