Afbeelding
Foto Pixabay

Unieke bedrijven die je moet kennen

Partnercontent

Waar we als bedrijf nieuwe koffie moeten kopen, weten we allemaal wel. Maar toch zijn er ook van die werkzaamheden waarvan je denkt; Wie doet dat? Dit zijn de bedrijven waarvan het goed is om ze in je contactenlijst te hebben staan wanneer zo’n klus zich aandient. Welk type bedrijven sowieso een plekje in je telefoon verdienen? Wij zetten ze op een rij.

Goed gespoten is nooit mis

Online marketing en reclame is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar vergeet ook vooral de offline marketing niet. De oude middelen werken hierbij nog steeds heel goed, denk aan flyers en visitekaartjes. Maar weet je wat het meeste impact maakt? Mooie en goede bedrijfswagens. Bespaar hier ook nooit op en laat je wagenpark in een kek uniek kleurtje spuiten mét aansprekend logo. Ga hiervoor niet naar de eerste de beste spuiterij, maar kies echt voor een bedrijf wat hier gespecialiseerd in is. Zij kunnen wellicht zelfs een logo maken of dit op de juiste manier uitlijnen zodat jouw boodschap écht goed over komt.

De vloer op

Waarschijnlijk heb jij binnen je pand of op je bedrijfsgrond geen gewone vloerbedekking of stenen liggen. De ondergrond krijgt natuurlijk nogal wat te verduren met het aan- en afrijden van alle klanten en leverancier. Ga dan ook voor een goed wegdek, wat slijtvast en duurzaam is. Dat laatste bedoelen we in meerdere opzichten, van milieuvriendelijk tot een lange levensduur. Neem hier voor een speciaal bedrijf als Latexfalt in de arm. Zij zijn expert in alles op het gebied van goede wegdeken en parkeervlakken. Noteer deze naam!

De innerlijke mens

Wanneer jij een belangrijke klant op visite krijgt of een mijlpaal binnen je bedrijf te vieren hebt, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgt is. Geen kleffe broodjeslunch maar een driegangenlunch mét een góede koffie toe. Dat maakt pas indruk bij zowel je klanten als je werknemers. Het is dan ook goed om een stevig netwerk aan cateraars te hebben. Ga niet pas rondbellen wanneer de situatie zich aandient, maar proef en kijk vroegtijdig rond.

Ben jij een keer bij een collega ondernemer op een indrukwekkende borrel of diner? Vraag de bediening om te contactgegevens en gebruik deze in een later stadium. Belangrijk hierbij is dat een goed restaurant niet direct een goede cateraar is. Hier komt echt meer bij kijken, zoals flexibel personeel wat zich aan de situatie aanpast, en mooie aankleding. Een goede cateraar neemt namelijk ook dat laatste uit handen.

We kunnen nog wel even doorgaan met het noemen van goede bedrijven die handig zijn in je zakelijke netwerk. Realiseer je altijd dat je niet bij de beste adressen uitkomt door louter een rondje googelen, maar dat dit vaak een kwestie van mond-tot-mondreclame is. Wees dan ook altijd alert en vraag naar contactgegevens wanneer jij een pareltje spot!

advertentie
advertentie