Afbeelding
Shutterstock

Natuurlijke shampoo en natuurlijke huidverzorging

12 oktober 2022 om 15:49 Partnercontent

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor natuurlijke verzorgingsmiddelen zonder chemicaliën zoals natuurlijke shampoo en natuurlijke huidverzorging. Dat is niet alleen beter voor je gezondheid maar ook voor het milieu. Zo voorkom je dat schadelijke stoffen je lichaam binnentreden of in de natuur achter blijven. Ook blijft de natuurlijke balans beter in evenwicht en wordt deze niet verstoord waardoor bijvoorbeeld je huid niet snel zal uitdrogen. Zeker voor mensen met een gevoelige huid of huidallergieën bieden natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en haar een uitkomst. Ontdek welke natuurlijke haar- en huidverzorging opties zonder sulfaten, parabenen, chemische opvulmiddelen en palmolie er allemaal tot je beschikking zijn.

Verschillende soorten haarverzorgingsproducten

Afhankelijk van je persoonlijke behoeften en haar soort zijn er verschillende soorten natuurlijke producten om je haar mee te wassen. Zo zijn er natuurlijke shampoo´s voor normaal, droog en vet haar. Wellicht kleur je je haar veel en gebruik je apparaten om je haar te stijlen of krullen, dan kan het fijn zijn om een shampoo te gebruiken die de haarkleur beschermt en je haar herstelt. Ook als je last hebt van haaruitval of roos dan kun je bij Pure Health Store een shampoo vinden die roos of het uitvallen van haar tegen gaat. De natuurlijke shampoo´s zijn beschikbaar in vloeibare vorm gegoten in flessen, maar ook in vaste verschijning in de vorm van een bar, de zogenaamde shampoo bar. Kies de aroma die bij jou past, zoals citroen, argan, groene thee, rozemarijn, granaatappel, honing, kamille, roos, ocean, sinaasappel of juist zonder parfum.

Verzorgingsopties vrij van chemicaliën voor je gezicht en lichaam

Op het gebied van natuurlijke huidverzorging zijn er vele opties die je in je dagelijkse beauty routine kunt implementeren. Voor het gezicht zijn er diverse natuurlijke gezichtsreinigers, make-up verwijderaars, gezichtscrèmes, scrubs, oliën, rozenwater en oogcrèmes. Vergeet ook zeker niet je huid te beschermen tegen de zon met een natuurlijke zon-beschermingscreme. Zo voorkom je dat je huid sneller oud wordt. Voor een goede hydratatie en voeding van de huid is een serum een geweldige uitkomst en laat je huid bovendien stralen. Vergeet ook zeker je lippen niet te verzorgen met een hydraterende lippenbalsem met of zonder SPF en met heerlijke natuurlijke aroma´s als cacao, mango, kamillo of framboos. Als aanvulling op je natuurlijke gezichtsproducten kun je ook voor de rest van je lichaam kiezen voor zeep zonder toevoegingen in de vorm van een zeepbar, deodorant, handcrème en natuurlijk parfum. Zelfs voor mannen met baarden zijn er natuurlijke opties voor het verzorgen van je baard, zoals baardolie en een baard reiniger. Kies voor kwaliteit en een optimale verzorging van je haar en huid als het gaat om je gezondheid en ontdek bij Pure Health Store welke natuurlijke shampoo en huidverzorging bij je past.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie