Peter Pannekoek weer in het theater
Peter Pannekoek weer in het theater Hans-Peter van Velthoven

Publiek weer welkom in Cultura: Peter Pannekoek opent het theater

1 juni 2021 om 12:21 Podiumkunsten

EDE Het is bijna zover. Zaterdag 5 juni mag ook het theater weer open met een kleine bezetting. Afgelopen weken kon de bibliotheek haar deuren weer openen en zijn de cursussen en muzieklessen in Cultura begonnen. Cultura is blij dat ze weer publiek mag ontvangen.

Zaterdag 5 juni wordt de eerste voorstelling weer gespeeld in Theater Cultura door niemand minder dan Peter Pannekoek. En ook hij is blij dat de deuren van het theater weer open gaan: ,,Niets in het leven is zeker, maar wat wel zeker is, is dat ik ontzettend veel zin heb om voor jullie op te treden. Of dat nou binnen, buiten of op planeet Mars is. Avondvullend of 2 x 60 minuten op een avond. Een halfjaarconference of juist een vooruitblik. Getest, gevaccineerd of immuun. De zin is groot. Ik hoop bij jou ook. Laten we elkaar ontmoeten, want om de grote filosoof Marco Borsato te citeren: ‘We zitten in een intimiteitsvacuum.’ Dus laten we er een mooie avond van maken. Omdat het weer mag!”

Peter Pannenkoek speelt de voorstelling twee keer op een avond voor 30 personen, om 19.00 uur en 21.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van Cultura www.cultura-ede.nl/theater-filmhuis 

KLASSIEK Op 9 juni staat het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet in Cultura met ‘Oude en nieuwe wereld in muziek en wijnen’. Muziek van onder anderen Dvorák, Mahler, Guilermo Lago, Perry Goldstein. Hier zijn ook nog enkele plaatsten vrij.

FILMHUIS Het Filmhuis is ook klaar om een aantal mooie films te tonen op de dinsdag. De eerste keer is op 8 juni met de kostuumfilm Emma. De film wordt zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds gedraaid. ‘s Middags wordt de film vooraf gegaan door een inleiding. Dinsdag 15 juni staat de Oscar winnende film Nomadland op het programma en de week daarna The Singing Club. Bij elke voorstelling is plaats voor maximaal 30 personen.

Meer informatie op www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie