Op de locatie van warenhuis Geels worden 64 appartementen gerealiseerd door Woonconcept Welkom.
Op de locatie van warenhuis Geels worden 64 appartementen gerealiseerd door Woonconcept Welkom. Google Maps

Woonconcept Welkom opent haar deuren in Ede

17 juni 2022 om 08:15 Wonen

EDE Woonconcept Welkom opent op 1 augustus dit jaar haar deuren in het oude Geels-pand aan de Grotestraat in Ede. Hier worden 62 appartementen gerealiseerd voor mensen die met spoed een woning zoeken. 

Welkom is een woon-, zorg- en leerconcept in één. Het initiatief geeft invulling aan de taak van de gemeente om onderdak te organiseren voor mensen die dat hard nodig hebben. Zo kan aan een groeiend aantal mensen onderdak geboden worden, juist aan hen die tussen wal en schip dreigen te vallen. 

BEGELEIDING Edenaren die door krapte op de huizenmarkt vaak tussen wal en schip vallen, huren voor twee jaar een studio bij Welkom. Hier worden zij professioneel begeleid om zo een toekomst te creëren op het gebied van wonen, werken, leren en zorg. Cora van de Bovenkamp, initiatiefneemster van Welkom: ,,Doordat we alle professionals onder één dak hebben ondergebracht en we kijken naar het hele verhaal van de bewoner, kunnen we een gerichte aanpak toepassen die efficiënter is en onze bewoners begeleidt naar zelfredzaamheid. We zijn blij dat we Ede mogen verrijken met een Welkom locatie.” 

STUDIO’S Welkom heeft al een vestiging in Veenendaal en Schiedam en opent deze zomer de derde locatie in Ede. Eind dit jaar zal Welkom ook in Leersum een locatie openen. De studio’s hebben een oppervlakte van ongeveer 25m2 en worden gasvrij, volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Kale huurprijzen tot 675 euro, huurtoeslag aanvragen is mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.wijhetenwelkom.nl/aanmelden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie