Brigit en Arno verkochten al voor de vierde keer hun huis via Jillis Baggerman, en opnieuw zijn ze uitermate tevreden.
Brigit en Arno verkochten al voor de vierde keer hun huis via Jillis Baggerman, en opnieuw zijn ze uitermate tevreden. Ted Walker Fotografie

Brigit en Arno uitermate tevreden over Jillis Baggerman: ‘Als de makelaar de verkoper begrijpt, dan gaat alles vanzelf’

28 februari 2024 om 16:14 Zakelijk

BENNEKOM Wat doe je als een makelaar al drie keer eerder een huis voor je heeft verkocht? En als je al die drie keer meer dan tevreden was? Dan ga je als je een vierde keer je huis gaat verkopen uiteraard weer met hem in zee toch? Dat is dus precies wat Arno en Brigit van Aken deden. Wederom mocht Jillis Baggerman hun huis verkopen. En wederom zijn ze uitermate tevreden.

Op bezoek bij Arno en Brigit valt op dat hun huis er tiptop uitziet. ,,We hebben deze bungalow bijna drie jaar geleden gekocht en flink verbouwd en opgeknapt. Ik heb echter een nieuwe baan in het westen van het land. Heen en weer reizen is niet te doen, dus daarom gaan we verhuizen en hebben we Jillis weer ingeschakeld voor de verkoop.”

JILLIS DENKT MET JE MEE

Arno en Brigit hoeven niet lang na te denken op de vraag waarom ze Jillis Baggerman makelaardij zo waarderen. ,,Hij handelt snel, adviseert een reële verkoopprijs en is altijd bereikbaar. Jillis en zijn team denken ook met je mee en doen net iets meer dan alleen maar verkopen. Jillis geeft bijvoorbeeld tips om een paar dingen in en rond huis bij te werken. Hij weet ook heel goed waar kopers op letten, dus hij raadt aan om sommige spulletjes in huis net even anders neer te zetten. Hij houdt ook rekening met je eigen wensen. Dat is prettig want als de makelaar de verkoper begrijpt, dan gaat alles vanzelf.”

KIJKDAGEN

Het huis van Arno en Brigit is eigenlijk twee keer verkocht. ,,Op advies van Jillis hadden we een aantal kijkdagen. Daarmee hadden we al heel snel een bod dat we accepteerden. Maar die mensen trokken het bod helaas weer in. Het typeert Jillis dat hij toen onmiddellijk in de avonduren alle andere belangstellenden informeerde en een nieuwe kijkdag organiseerde. Gelukkig leverde dat een nieuw bod op. Het grappige is dat we de uiteindelijke kopers al bleken te kennen, het zijn voormalige buren van ons.”

Het is waarschijnlijk wel de laatste keer dat Jillis een huis voor Arno en Brigit gaat verkopen. ,,Mochten we ooit weer weg gaan uit het westen, dan ligt het voor de hand om daar een lokale makelaar te zoeken. Maar iedereen uit Wageningen, Bennekom, Ede of omgeving die een huis wil verkopen of aankopen kunnen we aanraden om met Jillis Baggerman makelaardij in zee te gaan.” 

Arno en Brigit blijven trouwens wel klant bij Estaete hypotheken & verzekeringen die in hetzelfde pand als de makelaardij zitten. ,,Bert en Joke van Estaete werken net zo als Jillis en zijn team. Geen poeha, geen gedoe, gewoon eerlijk advies en goede service.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Jillis Baggerman makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie