Roya en Reza Memarian kunnen weer een fraaie nieuwe voorjaarscollectie Perzische- en Kelimtapijten in hun winkel laten zien.
Roya en Reza Memarian kunnen weer een fraaie nieuwe voorjaarscollectie Perzische- en Kelimtapijten in hun winkel laten zien. Dick Martens

Nieuwe collectie Reza Perzische Tapijten in Ede: ‘Wij geven een korting van het btw-tarief, 21 procent’

27 maart 2024 om 12:37 Zakelijk

EDE Het voorjaar is in aantocht, daarbij zijn warmte, kleur en licht ‘sprekende’ elementen. Kenmerken die ook zijn terug te zien in de fraaie nieuwe collectie Perzische en Kelimtapijten van Reza Perzische Tapijten aan de Telefoonweg 82 in Ede. ,,De tapijten zijn nog altijd onze trots en passie”, aldus Roya en Reza Memarian eensgezind in koor. Zij willen nog meer klanten deelgenoot maken van het feit hoe mooi ‘hun’ tapijten zijn.

door Dick Martens

Onder het genot van de al snel geserveerde koffie spreken beiden direct gepassioneerd en enthousiast over hun tapijten en hoeveel vreugde zij beleven aan de omgang met hun nieuwe, maar ook met de vele vaste klanten die de weg naar Reza Perzische Tapijten Ede inmiddels al hebben gevonden. Reza: ,,Ik was onlangs op een beurs in Hannover, daar heb ik weer fraaie tapijten voor onze winkel in kunnen kopen. Omdat er geen handelaar tussen zit kunnen wij die tegen een mooie prijs aanbieden. De patronen die in de tapijten verweven zijn, hebben wij helemaal zelf ontworpen. Ons doel is om onze klanten te laten genieten van prachtige vloerkleden die door hun soms mysterieuze kleurenpracht en hoogwaardige kwaliteit een verrijking zijn voor werkelijk elk interieur. In Perzische tapijten zijn veelal de kleuren rood en blauw verwerkt, dat maakt het soms nogal druk. Wij hebben daarom gekozen voor wat rustiger kleurschakeringen, kleuren die ook in een modern interieur mooi tot uiting komen.” 

KORTING

Om dat voor nog meer mensen mogelijk te maken start het echtpaar een mooie kortingsactie. ,,Wij geven tot en met eind april 2024 op al onze tapijten een mooie korting, namelijk het BTW-tarief, zijnde 21 procent.” 

DESKUNDIG ADVIES

Reparatie, restaureren, taxatie (Reza is ook officieel taxateur), vlekverwijdering (’Ook vlekken uit een bank of vloerbedekking’), zelfs inruilen is mogelijk. ,,Mensen veranderen ook wel eens van interieur, kopen bijvoorbeeld een nieuwe bank, waar het tapijt dat ze hebben liggen niet meer bij past. Dan kijken we samen naar een nieuw tapijt.” Daarbij is advies voor Roya en Reza van wezenlijk belang. ,,De klanten krijgen een eerlijk en deskundig advies, ze weten wat ze kopen”, vult Roya aan. ,,Ook bijvoorbeeld welke materialen er zijn gebruikt, ook de knoopdichtheid kunnen wij adviseren. Wij geven de garantie dat dat goed gebeurt, ook de reparaties, want onze tapijten zijn onze passie.”

Meer informatie op www.rezatapijtenede.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Reza Perzische Tapijten. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie