,,We zijn erg blij met deze samenwerking.
,,We zijn erg blij met deze samenwerking." Ted Walker

Ruiter verwerkt 200.000 dozen voor Gezondheid aan huis

11 juli 2019 om 08:08 Zakelijk

EDE 'Gezondheid aan huis' is een online drogist en verzendt jaarlijks vele tienduizenden bestellingen door heel Nederland. Om deze bestellingen op een nette manier bij de klanten af te leveren hebben zij minstens zoveel gevouwen dozen nodig. Enkele jaren geleden heeft Gezondheid aan huis besloten om het vouwen van deze dozen uit te besteden aan RuiterWerkt & RuiterActief uit Barneveld.  

RuiterWerkt & RuiterActief is erg blij met deze constante stroom van werkzaamheden: ,,Er ligt een vaste hoeveelheid werk en daarmee kunnen wij ook weer goed verder bouwen aan onze missie om mensen met een beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste structuur te geven van werkzaamheden en dagbesteding."

Inmiddels heeft bij RuiterWerkt & RuiterActief de teller de 200.000 doosjes bereikt, tijd voor een feestje. Michiel Roeleveld van Gezondheid aan huis overhandigde een grote taart aan de medewerkers en deelnemers RuiterWerkt & RuiterActief.

WEBSHOP Gezondheid aan huis is een webshop die meer dan 37.000 producten op gezondheidsgebied levert, voedingssupplementen, maar ook vitamines, mineralen, oliën en verzorgingscrèmes behoren tot het assortiment. Een groot gedeelte van de producten is daarbij ook nog uit eigen voorraad leverbaar wat resulteert in een snelle levering.

Dankzij het enorme assortiment en de snelle levertijd is Gezondheid aan huis voor veel klanten een totaalleverancier op gezondheidsgebied.

DAGBESTEDING RuiterActief biedt dagbesteding voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. RuiterActief ondersteunt de deelnemers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Vanuit een veilige, stimulerende omgeving biedt RuiterActief zinvolle dagbesteding met perspectief om te groeien.

RuiterWerkt is ontstaan vanuit RuiterActief. Omdat zij zagen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een passende werkplek te vinden, hebben zij hun jarenlange expertise ingezet bij de oprichting van RuiterWerkt. Zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een geschikte werkplek en werkvorm. Dat kan in samenwerking met een gemeente of een uitkeringsinstantie zijn, of volledig in dienst bij RuiterWerkt. Het is geen dagbesteding, maar ze kunnen naar vermogen een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Meer op: www.gezondheidaanhuis.nl, www.ruiterwerkt.nl, www.ruiteractief.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie