Afbeelding
Supperfood.nl

Drie FD Gazellen Awards voor snel groeiende bedrijven Ede

13 november 2019 om 14:18 Zakelijk

EDE Drie bedrijven uit Ede ontvingen dinsdagavond een FD Gazelle Award. Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren.

Er werden in theater Orpheus in Apeldoorn prijzen voor de drie oostelijke provincies (Utrecht, Gelderland en Overijssel) in drie categorieën uitgereikt: kleine ondernemingen (250.000 tot 2 miljoen omzet), middelgroot (2 tot 10 miljoen) en groot (boven 10 miljoen omzet).

De Ede ondernemingen zijn in de categorie 'klein' adviesbureau Gzicht, hosting provider iXL Hosting en in de categorie 'middelgroot' voedselproducent Supperfood. Die laatste won ook al in 2016 en 2018 een Gazelle Award.

OOST De drie oostelijke provincies leveren relatief veel snelle groeiers, schrijft het Financieele Dagblad. ,,Zij huisvesten dit jaar 31 procent van alle 770 FD Gazellen, terwijl het aandeel van de regio in het totaal aantal bedrijven in Nederland op 26 procent uitkomt. Met name de stad en provincie Utrecht scoren goed."

Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie