Afbeelding
Ted Walker Fotografie
Advertorial

China Town: ‘Tot uw dienst’

21 oktober 2020 om 12:30 Zakelijk

EDE Je ziet het zo vaak. In een tijd van crisis en onzekerheid staan er altijd mensen op die ondernemend denken en kansen zien om anderen te helpen of ze te ontzorgen. Neem Wai Cheung van China Town Afhaal & Cateringservice. Zijn team maakt heerlijke oosterse gerechten en brengt ze langs, tot aan de voordeur. Dan hoeft de consument de deur niet uit maar kan wel genieten van een lekkere maaltijd.

De crisis gaat ook zijn bedrijfsdeur niet voorbij en op staatssteun hoeft hij niet te rekenen. Maar Cheung ziet dat juist als een extra kans. Niet alleen om economische redenen. Nee, de gedreven horecaman, met roots in Hong Kong, wil klanten juist graag ontzorgen en ze laten genieten van makkelijke, smakelijke en vooral gezonde maaltijden.

Ga ook voor het gemak en bestel online een van de vele smaakvolle gerechten bij China Town. ,,Uw support, daar kan geen staatssteun tegenop. Kijk op de website, download onze app voor meer smaakinspiratie of pak de telefoon. Vooruitbestellen kan ook. Niet voor niets is het motto van het China Town team: ‘Tot uw dienst’. De uitstekende beoordelingen op de website zeggen genoeg over de keukenpassie van China Town.”

China Town Afhaal- en Cateringservice. Hakselseweg 15A, 6713 KT Ede. T: 0318-632077. E: info@chinatownede.nl I: www.chinatownede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie