Afbeelding
Ted Walker

Zonnenberg Makelaardij opent kantoor in Ede

16 juni 2021 om 18:00 Zakelijk

EDE Zonnenberg Makelaardij heeft een kantoor in Ede geopend. De makelaar, die ook al vestigingen in Veenendaal en Rhenen heeft, is te vinden aan de Stationsweg.

Hij was pas 27 jaar toen Wistik Zonnenberg zichzelf in mei 2004 als makelaar inschreef bij de Kamer van Koophandel nadat hij zes jaar voor een makelaar had gewerkt. Een maand later opende hij zijn eigen kantoor aan de Kerkewijk 108 in Veenendaal. Met zijn gedrevenheid, passie en brede kennis van de woningmarkt als fundament, ondersteund door een krachtig team, groeide de makelaardij van Zonnenberg uit tot een stabiele en grote dienstverlener op de Veense woningmarkt. Nadat het makelaarskantoor in 2017 uitbreidde met een kantoor in Rhenen nam Wistik Zonnenberg dit jaar de stap om ook in Ede een vestiging te openen.

TOPSPORT Om het kantoor in Veenendaal destijds te kunnen openen moest Wistik een keuze maken. Hij sportte, onder andere voetbal, op hoog niveau. Hij was aanvaller op het voetbalveld, en dat zie je nog steeds terug. Wistik zorgde ervoor dat hij aanspeelbaar was, zocht de ruimte, voelde van nature aan waar de bal naartoe ging en wist zo te scoren of zijn ploeg te steunen. Het voetballen werd verleden tijd, maar de sport ging door. De aanspeelbaarheid staat voor de lage drempel en de no-nonsens cultuur van het kantoor. Zowel voor kopers en verkopers als voor collega-makelaars. De ruimte die hij zocht staat symbool voor de mogelijkheden en creativiteit die het kantoor zoekt en gebruikt om kopers en verkopers bij te staan. En het van nature weten waar de bal naartoe gaat, staat gelijk aan de brede kennis van de markt in Ede, Veenendaal, Rhenen en ook Wageningen en het grote netwerk dat Zonnenberg Makelaardij heeft. Natuurlijk voelt scoren, het verkopen of aankopen van een geschikte woning of bijvoorbeeld het geven van een goed advies, nog steeds fijn.

ERVAREN TEAM Gerben Keuning is onlangs aan het team toegevoegd. ,,Gerben komt uit Ede heeft een verleden in de makelaardij, maar ook in de zorg’’, vertelt Wistik. ,,Dat maakt hem een kennisrijke makelaar met goed ontwikkelde voelhorens en een uitgebreid netwerk. Samen met Jordy van Kreel wonend in Wageningen, Lenneke Meijer uit Veenendaal en mijzelf vormen we een ervaren team makelaars met een regionaal netwerk. Een team waar ik dankbaar voor, en trots op ben’’, zegt Wistik Zonnenberg vanuit zijn hart.

Informatie: Zonnenberg Makelaardij, Stationsweg 94b, 6711 PW Ede, tel. 0318-796005.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Zonnenberg Makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Van links naar rechts Gerben, Claudia, Jorick, Lenneke, Jordy en Wistik bij de auto.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie